Utrechts Internetbureau Presenter groeit en bloeit in 2006

Door: Presenter  01-02-2007
Trefwoorden: Website, Internetbureau, Website Onderhoud

Om de groei van het afgelopen jaar aan te kunnen is per 1 januari Manuela van Prooijen bij Presenter in dienst getreden. Zij gaat zich bezighouden met uiteenlopende facetten van internetprojecten. Zij heeft uitgebreide ervaring in de branche en past door haar initiatiefrijke en enthousiaste karakter helemaal bij het internetbureau.

Nieuw initiatief

Een vrij nieuw initiatief van Presenter is het voor eigen rekening opzetten van succesvolle verkoopsites. DesignSchuifdeuren.nl en KantoorVloerbedekking.nl zijn hier de eerste voorbeelden van. Bij deze projecten gaat het internetbureau partnerships aan met haar klanten. Presenter is daarbij verantwoordelijk voor opzet en onderhoud van de website en het bijhouden van de internetadvertenties. De partner geeft dit vakwerk uit handen en kan zich zo volledig richten op het opvolgen van de aanvragen via de website en het daadwerkelijk verkopen van het product.

Presenter is een full-service internetbureau. Grotere organisaties hebben vaak een eigen internetafdeling, voor het MKB neemt Presenter deze taak op zich. De bijbehorende diensten zijn zeer uiteenlopend, van de technische bouw en onderhoud van de website tot complete pay per click advertentiecampagnes. Het is ook mogelijk mensen van Presenter op detacheringsbasis in te huren voor website onderhoud of advies. Dit is vaak een interessante oplossing voor de grotere bedrijven en instellingen, buiten het MKB.

Voor meer informatie zie www.Presenter.nl.

Trefwoorden: Internetbureau, Internetprojecten, Website, Website Onderhoud