Yogales en workshops

Yogales en workshops van Pure Energy Yoga

Door: Pure Energy Yoga  07-07-2011
Trefwoorden: Sport, Persoonlijke Ontwikkeling, Yoga

 

Pure Energy Yoga organiseert yoga trainingen, waarbij voornamelijk gefocust wordt op ; een krachtige vorm van yoga, die zowel lichamelijke als mentale voordelen heeft. Onder professionele begeleiding door Yoga Alliance gecertificeerde en ervaren docenten geeft Pure Energy Yoga Poweryoga les in Utrecht

Aanvullend op Poweryoga, biedt Pure Energy Yoga regelmatig aan. Tijdens deze workshops worden verschillende onderdelen en vormen van yoga behandeld en uitgediept. Voorbeelden zijn yin-yoga, yin&yang yoga, ashtanga en duoyoga. Hou de in de gaten voor de eerstvolgende workshop.

Daarnaast wordt er in opdracht van bedrijven, organisaties en instellingen gegeven. Onder aangename en ‘niet zweverige’ omstandigheden, wordt er gewerkt aan stressreductie en ontspanning.

en kom op maandag, dinsdag of woensdag naar een (proef)les van Pure Energy Yoga in Utrecht, bezoek een leerzame workshop, of organiseer een inspirerende yoga training voor je collega’s of werknemers.

Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Sport, Yoga

Andere producten en diensten van Pure Energy Yoga

Yoga producten en accesoires van Pure Energy Yoga thumbnail
07-07-2011

Yoga producten en accesoires

 Voor al uw yoga-benodigdheden. Yogamatten, drinkflessen, yogamat tassen en dvd's. Afkomstig van het merk Gaiam dat in Amerika al jaren toonaangevend is op het gebied van yoga-lifestyle producten. Pure Energy Yoga Shop is where yoga starts!