Quintessence Haptotherapeut/Tai Chi-Chuan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Aartsbiss Romerostraat 604 , 3573 AW Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Quintessence Haptotherapeut/Tai Chi-Chuan

Haptotherapie biedt een specifieke benadering van de mens en zijn klacht. Een therapie waarbij de therapeut de client helpt de relatie tussen lichaam, denken en gevoel weer in evenwicht te brengen. Doormiddel van gesprek, oefeningen en de aanraking komt de client weer in contact met zijn innerlijke drijfveer, om van daar uit sterker in het leven te staan.

Tai chi chuan is een eeuwen oude chinese bewegingkunst voor het bevorderen van de gezondheid als meditatie en of gevechtskunst.

Openingstijden

Ma - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Quintessence Haptotherapeut/Tai Chi-Chuan in Aartsbiss Romerostraat 604, Utrecht Utrecht 3573 AW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3573 AW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826136]