Rent à Bunte

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prof. Ritzema Boslaan 8 , 3571 CR Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Rent à Bunte


led4Bent u op zoek naar licht en geluid of DJ of wilt u een complete Drive-In show huren? Dan bent bij ons aan het goede adres!

Wij verzorgen graag het licht, geluid en DJ op uw bruiloft, verjaardag, opening of ander evenement. Rent à Bunte richt zich op het verhuur van licht en geluid voor evenement van 25 tot 500 personen. Met onze ruime ervaring en hoge kwaliteit apparatuur zorgen wij voor een geslaagd evenement.

Om er voor te zorgen dat u zich niet druk hoeft te maken over uw feest willen wij altijd graag het feest met u door spreken. Hierin bespreken we wat de geweste sfeer is en aan welke vereisten er moet worden voldaan zijn. Dit verwerken wij tot een offerte met een prijs.

Wij kunnen enkel apparatuur leveren voor eigen gebruik, maar daarnaast ook compleet licht en geluid verzorgen op uw evenement. In samenwerking met verschillende DJ's voorzien wij uw feest ook graag van muziek.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

14-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/rentabunte/

Categorieën: Recording Studio

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Rent à Bunte in Prof. Ritzema Boslaan 8, Utrecht Utrecht 3571 CR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3571 CR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228282]