Persbericht opening Restaurant Keuken & Deli - Utrecht

Door: Restaurant Keuken & Deli  16-08-2011
Trefwoorden: Restaurant, Keuken, Uit Eten

Nieuw restaurant met verrassend nieuw concept aan de Oosterkade van Utrecht.

 

Op zaterdag 3 september is het zover, dan opent een nieuw restaurant aan de Oosterkade te Utrecht zijn deuren en treffen de gasten een, in elk geval voor Utrecht, geheel nieuw concept.

De open keukens zijn er midden in de sfeervolle ruimten geplaatst met rondom een grote variëteit aan zitplaatsen voor de gasten in kleine en grote groepen. De houten voorraadkasten aan de zijkanten van het pand en de volledig open bar maken het geheel compleet waardoor je echt het gevoel hebt in de open keuken te zitten.

In die keukens zullen de koks aantrekkelijke gerechten bereiden, gebruik makend van waar mogelijk vaak biologische en in elk geval kwalitatief hoogwaardige ingrediënten van zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

De gasten worden er verwend in een unieke omgeving, ze ervaren de ouderwetse geuren en smaken en kunnen bovendien haarfijn zien hoe en waarvan de gerechten worden bereid. Desgewenst staan of zitten ze er met hun neus bovenop al van te genieten voor er een hap is gegeten. En dat alles met een afgewogen prijs-kwaliteit niveau.

Keuken & Deli zal dagelijks open zijn vanaf 17.00 uur en op zaterdagen en zondagen al vanaf 12.00 uur voor de lunch of heerlijke koffie met huisgemaakt gebak!

Voor wie geen tijd of zin heeft om het allemaal ter plaatse op te eten of wie er onverwacht bezoek krijgt kan al het lekkers ook worden ingepakt zodat het kan worden meegenomen naar huis of kantoor.

Ook nieuw: De Keuken & Deli borrelbakfiets

Voor wie de gasten of het personeel liever in haar of zijn bedrijf of huis trakteert is er een extra service: er is een speciale bakfiets ontworpen die naar u toe komt, overladen met heerlijke snacks, zoals gedroogde hammen, smakelijke kazen en de diverse dranken naar uw keuze.

Dus wilt u bijvoorbeeld een originele vrijdagmiddagborrel plannen?

Keuken & Deli fietst graag naar u toe met de meest lekkere wijnen en culinaire hapjes.

Wanneer er over een jaar of twee het station Vaartsche Rijn door de NS in gebruik wordt genomen vinden de reizigers, de bezoekers van de binnenstad, direct naast de toegang van het station een heerlijk nieuw restaurant Keuken & Deli dat per zaterdag 3 september met veel gezelligheid wordt geopend in een gebouw waar jaren geleden onder andere de meubelfabriek van Pastoe was gevestigd.

De Oosterkade zal een aan de binnenstad toegevoegd gebied gaan worden waar in elk geval Kasper en Joris Visser de eigenaars van Keuken & Deli, samen met hun collega’s van het wat verder gelegen Central Park een belangrijke bijdrage aan zullen leveren.

Noot voor de redactie:

·         bereikbaar voor commentaar: Kasper Visser – 06-83980990 –

·         feestelijke opening met muziek en bubbels – zaterdag 3 september 14.00 uur–17.00 uur

Restaurant Keuken & Deli

Oosterkade 30 - 3582 AV Utrecht - 030-2522617

Trefwoorden: Business Events, Culinaire Arrangementen, Eten in de keuken, Franse Keuken, Keuken, Mediterrane Keuken, Open Keuken, Restaurant, Uit Eten,

Contact Restaurant Keuken & Deli

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share