Schiffer Haarbeleving

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nachtegaalstraat 57 , 3581 AD Utrecht, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Schiffer Haarbeleving

In 1975 gestart en toch met twee benen in het heden staan. Dat is de kracht van het Schiffer team. Bij ons gaat het niet alleen om jouw haar, maar ook om wat je beleeft wanneer je op onze kappersstoel zit: al vanaf binnenkomst zorgen wij voor het ultieme wellness gevoel.Het Schiffer team noemt dit de haarbeleving. Met onze enorme inzet, passie en bekwaamheid zorgen wij er al 39 jaar voor dat je ruim tevreden ( en natuurlijk geheel uitgerust ) Schiffer Haarbeleving verlaat.

Massages, knip & kleur specialisaties en het gebruik van de hete schaar zorgen samen met een Italiaanse "Jolly" espresso, wisselende kunst expositie, uitgebalanceerde muziek via c.d. of op donderdagavond en zaterdagmiddag live rond de vleugel voor het juiste wellness gevoel.

De behandelingen worden alleen verzorgd door onze ervaren kappers.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo, Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/SCHIFFER-HAARBELEVING-211120979056429/

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schiffer Haarbeleving in Nachtegaalstraat 57, Utrecht Utrecht 3581 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3581 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3752396]