Schildersbedrijf Ripa

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lester Youngpad 6 , 3543 GJ Utrecht, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Schildersbedrijf Ripa

Al 19 jaar ervaring: Van het schilderen van meubeltjes op Paleis op de Dam tot aan het plakken van bladgoud of het sauzen van een wand, voor bedrijven en particulieren: Ik sta voor mijn werk en lever top kwaliteit!

Het schildersvak zit mij in m’n bloed. Ik was acht toen ik voor het eerst met mijn vader meeging naar zijn werk. Vanaf dat moment wist ik dat ik schilder wilde worden. Op mijn 16e ben ik serieus begonnen en heb ik alle opleidingen gevolgd die er maar binnen het schildersvak te volgen zijn. Na 19 jaar bij Greep-schilders, een begrip in Utrecht, te hebben gewerkt en alle facetten van het schildersvak eigen te hebben gemaakt, heb ik gekozen om voor mij zelf te beginnen.
De droom die ik tien jaar gelden al had willen beginnen, heb ik in januari 2011 waargemaakt: Ik ben voor mij zelf begonnen en lever vakwerk!

Van het schilderen van meubeltjes op Paleis op de Dam tot aan het plakken van bladgoud of het sauzen van een wand, voor bedrijven en particulieren, ik heb alles nu al eens meegemaakt: Ik sta voor mijn werk en lever top kwaliteit!

In al die jaren heb ik wel geleerd dat het leveren van goede kwaliteit leidt tot een terugkerende klantenkring.
Mocht uw opdracht onderdelen hebben die buiten mijn expertise vallen, dan heb ik altijd vakbekwame collega’s met wie ik uw opdracht kan invullen. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van kozijnen, het zetten van glas of het stucken van een wand. Zo bied ik u altijd een vakbekwame totaal oplossing.

Graag kom ik bij u langs om u van advies te diennen en u zo het beste van dienst te kunnen zijn. Dit kan een enkelvoudige opdracht zijn, maar ook een meerjarig onderhoudsplan inhouden.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Painters

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Schildersbedrijf Ripa in Lester Youngpad 6, Utrecht Utrecht 3543 GJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3543 GJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819889]