Selekt Mail blijft groeien in dynamische markt

Door: Selekt Mail Nederland  31-10-2006
Trefwoorden: Post

Dit jaar groei conform plan, nieuw hoofdkantoor in Utrecht

UTRECHT, maandag 30 oktober 2006 – Selekt Mail blijft zich krachtig ontwikkelen. Ook in het derde kwartaal van dit jaar groeide het bedrijf en het zal naar verwachting 2006 conform plan afsluiten. Het marktaandeel van Selekt Mail stijgt daarmee naar 13 procent. Om de ambities van de onderneming ook de komende jaren invulling te kunnen blijven geven, is definitief gekozen voor een nieuw hoofdkantoor en sorteercentrum (pal aan de Rijksweg A2).

Postvolume ontwikkelt zich conform prognose.
Contract getekend voor nieuw hoofdkantoor en sorteercentrum in Utrecht.
Verwachting voor 2007: aanzienlijke groei.

In oktober heeft de directie een handtekening gezet onder het huurcontract voor de locatie van zowel het nieuw te bouwen sorteer- en distributiecentrum als het nieuwe hoofdkantoor. Beide zullen gevestigd zijn aan de Atoomweg in Utrecht direct aan de Rijksweg A2. In het nieuwe pand meer dan 2.500 vierkante meters kantoorruimte en het sorteercentrum zal meer dan 13.000 vierkante meters in beslag te nemen. Deze locatie is eigendom van en wordt ontwikkeld door de Groene Groep.

John Kuiper, Managing Director van Selekt Mail: “Alle seinen staan op groen en dus op groei. Selekt Mail heeft zich in het derde kwartaal weer krachtig gemanifesteerd, zal dat ook in het vierde kwartaal doen en daar zeker in 2007 niet mee stoppen. Een beperking helaas, is de twijfelende houding van de Nederlandse politiek om de ‘rem’ van de liberalisering van de markt te halen. Wij hebben ons nu ontwikkeld tot een ‘established player’ in de Nederlandse markt, investeren ook enorm en om daar mee door te gaan is het essentieel dat de Nederlandse postmarkt zo snel mogelijk wordt geliberaliseerd.”

Trefwoorden: Post

Contact Selekt Mail Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share