SENS uitvaarten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Minahassastraat 30 , 3531 KX Utrecht, Utrecht

E-mail

Over SENS uitvaarten

SENS is een jonge, onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming in Utrecht-West, ontstaan uit de samenwerking tussen Simone Scholts en Meta Stevens. Gesteund door hun achtergrond in het theater en de muziek verzorgen zij begrafenissen, crematies en afscheidsceremonies in Utrecht en wijde omgeving.

“Wij hechten waarde aan een persoonlijke begeleiding. Niet alleen tijdens de uitvaart, maar in de hele periode tussen overlijden en uitvaart. We helpen mensen een afscheid te organiseren, soms anders dan anders, soms traditioneel, altijd passend. We letten daarbij niet alleen op wat mensen willen, maar houden ook rekening met het beschikbare budget.”

SENS verzorgt uitvaarten met een persoonlijke en creatieve invulling, met oog voor de mens en zijn omgeving, en met waardering voor het leven.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/SENS-uitvaarten/1569109750030668
Twitter: https://twitter.com/SENSuitvaarten

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is SENS uitvaarten in Minahassastraat 30, Utrecht Utrecht 3531 KX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3531 KX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823177]