xsxn verandert naam in Serveo

Door: Serveo  03-12-2008
Trefwoorden: Naamswijziging, Serveo, Xsxn,

PERSBERICHT
Utrecht, 24 november 2008


xsxn verandert naam in Serveo

Internetdiensten onderneming xsxn zal per 01 december 2008 verder gaan als Serveo. Deze naamswijziging is het gevolg van een succesvol jaar voor serveo waarin wij een grote stap voorwaarts hebben gemaakt. Deze naam past volgens directeur Milan Schinkel beter bij hetgeen Serveo wil uitdragen, namelijk service. Serveo is gevestigd in Utrecht en richt zich op zowel zakelijke klanten als particuliere klanten.

Service
Serveo is 03 maart 2006 gestart met het aanbieden van internetdiensten. In 2007 heeft Serveo een grote slag gemaakt in omvang en dienstverlening. Uit de nummer 1 positie binnen de ISP25.nl –lijst van dit jaar kwam duidelijk naar voren dat de klanten deze manier van ondernemen zeer op prijs stellen. Deze notering wordt als een mijlpaal beschouwd en hierdoor is duidelijk geworden dat serveo zich duidelijk onderscheid van andere internetdiensten ondernemingen.
De naamswijziging zal dan ook niets veranderen aan de manier van werken, de service die wij verlenen en de kwaliteitsproducten die wij aanbieden.

Maatschappelijk verantwoord
Serveo is zich altijd erg bewust geweest van het aandeel dat de internetdiensten branche heeft in het klimaatprobleem. Dit is de reden geweest dat serveo heeft gekozen om een steentje te willen bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit is begonnen met het sponsoren van een jeugd voetbalelftal en heeft zich verder ontwikkeld tot het gebruik van energiezuinige servers en het deze te vestigen in het ‘groene’ datacentrum Evoswitch. Deze ingeslagen weg heeft in 2008 geresulteerd in een partnerschap met HIER.
Serveo heeft zich als doel gesteld om steeds nieuwe mogelijkheden te zoeken om het energieverbruik te verminderen of dit verbruik te compenseren.

Toekomst
Met de komst van de nieuwe website heeft serveo duidelijk gemaakt welke koers wij willen opgaan. De komende jaren zal Serveo door blijven gaan met deze persoonlijke, professionele manier van het aanbieden van internetdiensten. De naam Serveo weet dit alles in één woord te onderstrepen en daarom hebben wij voor deze naam gekozen. Service is én blijft een speerpunt van Serveo!

==========================

Voor meer informatie:
Milan Schinkel, directeur

e: [email protected]
t: 030 – 711 56 68
w: www.serveo.nl

Trefwoorden: Naamswijziging, Serveo, Xsxn,