bedrijfsarrangementen

Door: SnowSportCenterUtrecht  19-03-2011
Trefwoorden: Bedrijfsarrangementen

 Voor een origineel personeelsfeest met uw medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden verschillende bedrijfsarrangementen aan voor groepen van 5 tot ruim 50 personen. In een sportieve setting kunt u een dagdeel met uw team op pad. Afhankelijk van uw wensen, kunt u aansluitend bij ons een borrel of diner laten verzorgen.

Wij bieden standaard twee pakketten aan. Mocht u liever uw arrangement verder uitbreiden of op volledig op uw persoonlijke wensen afstemmen, dan kan dat uiteraard. Neem dan voor een gerust contact met ons op.

€ 21,50 per persoon (incl. koffie/thee & appergebak, ski- of snowboardles, materiaalgebruik)

U wordt ontvangen met koffie/thee en appelgebak in onze Lounge. Aansluitend volgt u een ski- of snowboadles op onze piste. De groep wordt daarop verdeeld in groepen van 6 personen per piste. In  twee groepjes van maximaal 3 personen per piste wisselt u elkaar af tijdens de les. Onze gediplomeerde instructeurs leren u de grondbeginselen van het skien of snowboarden. En als u al wintersportervaring heeft, trainen we u techniek verder.

 

€ 35,- per persoon (incl. koffie/thee & appelgebak, ski- of snowboardles, materiaalgebruik, spellen)

Ook bij onze SnowSportChallenge wordt u ontvangen met een kopje koffie/thee en appelgebak. Daarna komt het sportieve gedeelte en krijgen de deelnemers ski- of snowboardles, en strijden de verschillende teams tegen elkaar met een skilooprace, sneeuwblokstapelen, spijkerslaan, ringsteek-tubing en een skicross estafetten. De teams strijden onderling voor de eeuwige roem.

 

De duur van de arrangementen is afhankelijk van de groepsgrootte. Beide arrangementen kunt u desgewenst uitbreiden met een snack tussendoor. Ook kunt u ervoor kiezen om aansluitend in onze Apres-Ski Lounge met elkaar een drankje te drinken. Wij schenken diverse frisdranken, koffie/thee en bier en wijn.

 

Wat is leuker dan een sportieve dag af te sluiten met een lekkere barbeque of een buffet naar heuze? Vanaf €19,50 per persoon (excl. drankjes) kunt u napraten tijdens een gezellige BBQ of buffetmaaltijd.

 

Voor meer informatie over de bedrijfsarrangementen of een arrangement op maat kunt u ons een mail sturen via:

Trefwoorden: Bedrijfsarrangementen