sounds-perfect.nl

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Coloradodreef 22 , 3565 BT Utrecht, Utrecht

E-mail

Over sounds-perfect.nl

Sounds-perfect.nl is een bedrijf wat zich bezighoudt met de verhuur en verkoop van professioneel geluid en licht en alles wat daarbij komt kijken. Ook voor de complete levering van apparatuur voor sportscholen, bars en discotheken.

Onze verhuurafdeling beschikt over een uitgebreid assortiment apparatuur en is in staat om grote producties volledig te verzorgen, maar beschikt ook over het juiste licht en geluid om kleine huiskamerfeestjes, bruiloften en karaoke feesten van de juiste apparatuur te voorzien.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/sounds.perfect.nl

Categorieën: Recording Studio

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is sounds-perfect.nl in Coloradodreef 22, Utrecht Utrecht 3565 BT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3565 BT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3706852]