Zondag 25 november: “Amersfoort sfeervol? Ammehoela!”

Door: Stadsavonturen  08-11-2012
Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Dagje Uit, Evenementen organiseren

 

PERSBERICHT

November 2012

Zondag 25 november: “Amersfoort sfeervol? Ammehoela!”
Nieuwe Storytrail verhalenwandeling te Amersfoort


Foto: Stadsavonturen (voor drukwerkkwaliteit zie bijlage)

Op zondag 25 november kunt u – heel anders dan de titel wellicht doet vermoeden - op de leukste manier kennis maken met het sfeervolle Amersfoort en uw haar inwoners. Tijdens de Storytrail stadswandeling duikt u samen met uw mede-wandelaars in de geschiedenis van de Keistad. U gaat mee met De Zwetser, een van de meester-verhalenvertellers van Stadsavonturen. Hij neemt u mee langs de mooie Muurhuizen en de oude stadspoorten van Amersfoort. Maak kennis met het geheim van de Heiligenberg, het spook van de Drie Ringensteeg en andere Amersfoortse sagen en legenden.

Stadsavonturen produceert al 15 jaar unieke voorstellingen en wandelingen gebaseerd op de rijke historie van Nederland. In 13 steden kunt u op stap met professionele verhalenvertellers op gezellige, interactieve wandelingen.

Tijdens de nieuwe Storytrail in Amersfoort brengt Bastiaan 'De Zwetser' Smit met behulp van zijn gasten de oude verhalen van de Keistad weer helemaal tot leven. Verwacht geen jaartallen en stoffige feiten, maar een vermakelijke wandeling. Na deze Storytrail zal Amersfoort voor u nooit meer hetzelfde zijn…

De Storytrail stadswandeling begint op zondag 25 november om 13.30 uur met een welkomstdrankje. Om 14.00 uur haalt de verteller u op voor de verhalenwandeling. Reserveren is noodzakelijk: . Op deze website vindt u ook de video-trailer van deze voorstelling.

Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Business Events, Dagje Uit, evenementen op maat, Evenementen organiseren, Organisatiebureau, Outdoor Events, Stadswandeling, Stadswandeling met verteller, Utrecht, Amsterdam, Leiden, Gouda, Schoonhoven, Den Bosch, Den Haag, R, stadswandeling, utrecht, leiden, gouda, schoonhoven, Den haag, den bosch, amsterdam, bedrijfsuitje,, Thema Feesten, uitjes, personeelsfeest, wandeling met verteller, gidswandeling, vvv,

Ander nieuws en updates van Stadsavonturen

Storytrail Schoonhoven van Stadsavonturen thumbnail
05-02-2013

Storytrail Schoonhoven

Nieuwe data online voor Open Inschrijving Storytrail stadswandeling met verteller door Schoonhoven!


De Directrice van Stadsavonturen nu ook op Facebook. van Stadsavonturen thumbnail
01-02-2012

De Directrice van Stadsavonturen nu ook op Facebook.

Kom op de koffie bij de Directrice van Stadsavonturen.