Stamhuis Groep BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Otto Hahnweg 20 , 3542 AX Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Stamhuis Groep BV

Heeft u grote verbouwingsplannen voor uw winkel, kantoor, school of appartementencomplex? Of is uw luxe loungeruimte wel weer eens toe aan een flinke opknapbeurt? Dan bent u bij Stamhuis aan het juiste adres! Met het Stamhuis Totaalconcept® kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen en onze gerenommeerde en betrouwbare partners inschakelen én aansturen.

Uw unieke voordeel is dat wij alle cruciale bouwdisciplines zelf in huis hebben. Zo werken bij ons ontwerpers, architecten, tekenaars, projectmanagers, afbouwspecialisten, installateurs en monteurs die perfect op elkaar zijn ingespeeld en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Samen, op de meest efficiënte manier, de klus klaren. Daar gaat het om!

Het familiebedrijf Stamhuis bestaat binnenkort 90 jaar! In die tijd zijn we van een regulier aannemersbedrijf getransformeerd in een retailbouwer van formaat. Wat heet! Met liefst 300 vaste medewerkers en ongeveer 1200 projecten per jaar zijn we uitgegroeid tot een begrip in de wereld van winkelverbouwingen en retailverbeteringen.

Onze bedrijfsvoering kenmerkt zich door innovatief denken en handelen. Onze specialisten maken er een sport van om u steeds weer een stapje voor te zijn. We zijn groot geworden met het verbouwen van winkels maar kunnen daarnaast nog zoveel meer! Of het nu gaat om de bouw of renovatie van een kantoor of zorgcentrum, casino of zwembad; wij zijn in staat om al uw zorgen op ons te nemen. We weten immers uit ervaring waar onze opdrachtgevers blij van worden, maar ook waar ze van balen en wat hen zorgen baart. Daar spelen wij op in met innovatieve maatwerkoplossingen.

Onze vooruitstrevende werkmethode leent zich bij uitstek voor multidisciplinaire en integrale projecten. Oog hebben voor elkaars kwaliteiten en transparant zijn over processen en kosten; daar draait het om. Het maakt ons tot een betrouwbare en flexibele partner waar je graag zaken mee doet. Een partij om op te bouwen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stamhuis Groep BV in Otto Hahnweg 20, Utrecht Utrecht 3542 AX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3542 AX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826477]