Tandprothetisch Centrum Marbus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amazonedreef 35 , 3563 CA Utrecht, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tandprothetisch Centrum Marbus

Marbus Tandprothetisch Centrum is voor Utrecht en wijde omgeving 40 jaar een begrip voor uw prothetische zorg.
Het is in 2007 voortgezet door Berend Jansen en de vernieuwing, dosis kwaliteit en implantaat ervaring die we hebben ingebracht heeft veel tevreden patiënten opgeleverd die mede door deze nieuwe toepassingen weer kunnen lachen en eten.

Ook patiënten van tandartspraktijken komen hierheen en kunnen binnen het centrum in overleg geheel of gedeeltelijk worden afbehandeld.

Het team van professionals staat garant voor een objectieve voorlichting en een prima samenwerking met specialisten uit de regio.

De vraag naar een centrum waar iedere patiënt zich op zijn/haar gemak voelt is groot, Wij maken gebruik van veel kennis en ervaring gekoppeld aan prima betrouwbare materialen.

Het team garandeert voor u kwaliteit door de transparante samenwerking, overleg met u en uw wensen. Doordat we zelf ook de techniek uitvoeren zijn de wachttijden tot een minimum terug te brengen.

Voor reparaties aan uw prothese en opvullen van uw prothese doen we dit dezelfde dag van de afspraak.

Voor uw nieuwe prothese kunnen wij u optimaal adviseren wat betreft de diverse mogelijkheden, persoonlijke uitvoering en wensen. Wij hebben door onze brede kennis voor u de juiste oplossing, zoals u zich hierbij prettig en eigen voelt.

Tandprothetisch Centrum Marbus aan de Amazonedreef 35 biedt de inwoners van Utrecht en ver daarbuiten niet zomaar al vele jaren de mogelijkheid om in samenspraak een prothese voor u aan te meten. Kwaliteit, patiëntvriendelijk, service en snel, dit zijn onze kenmerken.

Heeft u problemen met uw (onder)prothese, is het al een aantal malen opgevuld(nieuwe voering), blijft u desondanks drukplaatsen houden, belt u gerust om een afspraak te maken op 030 – 26 14 888. Ons advies is gratis en persoonlijk.

Na de overname in 2007 door Berend Jansen kunnen wij u op hoog niveau adviseren over protheses, ook op implantaten.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandprothetisch Centrum Marbus in Amazonedreef 35, Utrecht Utrecht 3563 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Gratis Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3563 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826080]