Triple Deal lanceert Bill, de goedkoopste online betaalmethode

Door: Triple Deal  24-03-2006
Trefwoorden: Internet, Online Betalen

Utrecht, 23 maart 2006 – Triple Deal heeft Bill gelanceerd als nieuwe betaalmethode. Bill is de goedkoopste methode om online betalingen te verrichten en is daarmee een goede toevoeging aan het brede pakket van betaalmogelijkheden van Triple Deal. Bill is een betaalbuddy binnen MSN Messenger; met bijna 5 miljoen gebruikers het grootste online platform in Nederland. De betaalmethode is ontwikkeld door SNS Bank.
Met Bill kunnen consumenten snel en eenvoudig tot €500,- afrekenen bij webshops, geld overmaken naar elkaar én profiteren van leuke acties en kortingen. Door zijn vaste plek binnen MSN Messenger bereikt Bill een enorme potentiële doelgroep. Bill werkt volgens het principe van de chipknip. Een Bill rekening is gekoppeld aan de privérekening van elke willekeurige Nederlandse bank.

Het grote voordeel voor winkeliers is het lage tarief van maximaal 60 cent. Bovendien is de betaling gegarandeerd, aangezien het terughalen van overboekingen niet mogelijk is. Daarnaast krijgen winkeliers op het tabblad binnen MSN Messenger ook ruimte om een aanbieding te doen, waardoor Bill tevens als marketingplatform kan worden ingezet.

Alle voordelen op een rij:
• Alle betalingen worden realtime afgehandeld.
• Alle betalingen zijn gegarandeerd.
• Alle betalingen vinden plaats binnen het beveiligde domein van SNS Bank.
• Géén eenmalige aansluitkosten of andere vaste kosten.
• Geen abonnementskosten of andere, maandelijks terugkerende kosten.
Bill is op dit moment actief bij tientallen winkels, waaronder Ticketservice, Free Record Shop,
SMS-city en Opwaarderen.nl

Trefwoorden: Internet, Online Betalen

Contact Triple Deal

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share