Satoshi Tomiie, Lucien Foort and Gregor Salto at the Panama

Satoshi Tomiie, Lucien Foort and Gregor Salto at the Panama van Twisted 3some

Door: Twisted 3some  23-05-2007

Satoshi Tomiie and Lucien Foort at the *

 

Ogenschijnlijk een dubieuze line up met een van de Nederlandse househelden van dit moment en de international house megaproducer en topartiest uit de Verenigde Staten. Maar dat valt allemaal meer dan mee, want zoals velen zullen weten was Lucien vroeger een vervent progressive en international house fan en producer. Zijn eerste producties waren veelal progressive van aard met her en der een techhouse tintje, maar tegenwoordig voelt de goedlachse Surinamer zich meer thuis in de housescene.

 

Satoshi Tomii is al jaren niet meer in het clubcircuit in Nederland geweest en dat is natuurlijk eeuwig zonde. De van origine Japanse producer en DJ stond twee jaar geleden voor het laatst op Dance Valley en sindsdien was hij vooral terug te vinden op Ibiza of andere (ei)landen waar de mega artiest tot zijn recht kwam in grote clubs en festivals. Onlangs was de producer nog groot nieuws toen hij de regisseur was achter de nieuwe CD van de Masters reeks van Global Underground. Niet voor niets is deze topper moeilijk te boeken, maar toch is het Twisted 3Some gelukt om deze icoon naar Nederland te halen voor hun eerste Twisted Dance & Fashion editie in de Panama te Amsterdam op vrijdag 15 juni.

 

Naast Lucien Foort en Satoshi treedt ook Baggi Begovic op met zijn bijzondere mix van house, techhouse, deephouse en progressive. De boventoon van zijn sets zijn vooral op de housescene gericht, maar weet deze voormalig Bosnier toch echt een eigen stempel te drukken op de housescene van Nederland. Overal waar hij komt weet hij het handjes in de lucht gevoel op een bijzondere wijze bij mensen los te maken. Niet alleen maar Nederlandse electrohouse, maar meer een goede plaatkeuze, lekker gevarieerd, en lekker breed. De studio zal geleid worden door deze Rotterdammer in samenwerking met de jonge helden Dani-L en DJ Peddo. Dani-L’s run dmc mash up weet elke club helemaal los te krijgen, terwijl de “whoop” mashup van Franky Rizardo’s door Peddo minstens hetzelfde voor elkaar krijgt. Naast mashups maken deze heren veel eigen tracks of remixen van Nederlandse en internationale toppers.

 

De verrassing voor velen zal echter Winston Wolf zijn in de grote zaal. Dit talent mag samen met Lucien Foort en Satoshi Tomii de grote zaal hosten. Veel underground liefhebbers kennen deze DJ eerder onder de naam Leander waarmee hij in de periode 2000-2004 hoge ogen gooide op onder andere de Nexus en Addiction feesten. Nu is deze DJ resident voor Twisted Cultures waar hij onder andere samen draaide met Remy, Marco Bailey, Lemon8, Eric Entrena, Nick K, Marc Blend, Joy de la Rosa, Steve Rachmad, Bart Skils en vele anderen. Winston Wolf is een bevlogen artiest als het aankomt op progressive in de ruimste zin van het woord. Van diep tot uplifting, van vrolijk tot donker, van hyper tot rustig, hij kan het allemaal en weet het ook allemaal zodanig te brengen dat iedereen goed los gaat op de dansvloer. Niet voor niets is deze topper in de dop gevraagd om een bijdrage te leveren aan de show Locked Up op PureDJ.com.

 

Twisted Dance & Fashion zou Dance & Fashion niet zijn als er niet de nodige fashion te vinden was. De organisatie zal er wederom voor zorgen dat er iets bijzonders gebeuren zal op fashionvlak waar iedereen zich mee kan vermaken. Iedereen die bekend is met de Twisted Dance & Fashion feesten in Utrecht weet dat het dak eraf gaat en dat er altijd iets bijzonders gebeurd. Nu is het de beurt aan Amsterdam en hoe!

 

Deze editie maakt onderdeel uit van een Twisted Dance & Fashion weekender zijn in de grote zaal. dse of internationale toppers.  breed. mpel te drukken o. ashion editie in de Panama te Amsterdam. ed 3Some gelukt om deze icoon naar Nederland te halen vwaarbij vrijdag 15 juni de Panama in Amsterdam aangedaan zal worden en zaterdag 16 juni de Monza in Utrecht. Ook de line up op zaterdag 16 juni liegt er niet om met namen als Lucien Foort, Baggi Begovic, Tom de Neef, Erick E, Peddo en Dan-L.  Dus je weekend is bij deze goed gepland!


 

Voor meer info surft u naar Twisted 3Some waar u ook kunt lezen over de overige event van het bedrijf.