Twisted Dance & Fashion - 030 met Erick E, Lucien Foort, Tom de Neef en Funkerman

Twisted Dance & Fashion - 030 met Erick E, Lucien Foort, Tom de Neef en Funkerman van Twisted 3some

Door: Twisted 3some  23-05-2007

Housetop in de Monza

 

Erick E, Lucien Foort, Baggi Begovic, Tom de Neef, Peddo en Dani-L vormen samen de line up voor de seizoensafsluiter van Twisted Dance & Fashion in de Monza non Solo te Utrecht op zaterdag 16 juni. Deze avond is onderdeel van een weekend Twisted Dance & Fashion in Nederland. De avond ervoor kan men in de Panama te Amsterdam genieten van de internationale topper Satoshi Tomiie uit Amerika. Deze in de Verenigde Staten wonende Japanner draait wereldwijd in de grootste clubs en grootste festivals en was jaren terug te vinden in de legendarische top 100 van DJ Mag, maar ook in de top 100 van de gerenommeerde online DJ List (thedjlist.com).Nu staat de topper nog steeds op nummer 105 wereldwijd op DJ Mag en op nummer 55 op The DJlist, maar volgens velen hoort hij veel hoger te staan op beiden lijsten. Op 15 juni sluit hij de avond af met een twee uur durende set in de Panama waar hij samen met Lucien Foort, Baggi Begovic en anderen te bewonderen is.

 

Maar terug naar zaterdag 16 juni in de Monza non Solo te Utrecht. Twisted Dance & Fashion is al geruim anderhalf jaar een van de populairste events van Utrecht met steevast volle zalen en mega line ups. Voor de seizoensafsluiter heeft Twisted 3Some gekozen voor een opbouwende line up beginnend bij Peddo vs Dani-L. Deze twee heren zullen de nieuwe sensatie worden op DJ vlak, want hun draaikunsten zijn voortreffelijk en hun nieuwe producties worden erg goed opgepakt alsmede hun Mashups die steevast door alle toppers worden gedraaid. Na Peddo en Dani-L zal Lucien Foort het stokje over nemen van deze heren. Lucien Foort is al jaren een icoon in de Nederlandse dancescene, waar hij vroeger platen produceerde met een meer progressive aard, draait hij nu house van de bovenste plek met bijzondere invloeden van de diepere sounds. Na Lucien zal vriend en volgens velen protégee Baggi Begovic verder gaan waar Lucien gebleven is. De jonge Bosnier uit Rotterdam verovert in razend tempo heel Nederland met zijn eigen bijzondere stijl en uitstraling. Van Sneakerz tot Housequake, van Rembrandt tot Panama, van Utrecht tot Eindhoven, de man is overal aanwezig. Na Baggi Begovic zal de Belgische collega Tom de Neef het roer overnemen. Tom de Neef is al jaren vaste kracht bij de Hed Kandi events in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk en is hij vaste resident bij de Release Yourself Events van Roger Sanchez. De avond wordt afgesloten door volksheld nummer 1 op housegebied, Erick E. Al jaren draait deze sexy glimlachende artiest mee aan de top en boekt nu meer furore dan ooit tevoren. Momenteel verovert de Nederlandse held de wereld met zijn nieuwste productie "The Beat is Rockin".

 

Maar Twisted Dance & Fashion zou zichzelf natuurlijk niet zijn (ja je voelt hem al aankomen) als er niet gezorgd zou worden voor een modegerelateerde tint. Wat deze fashioninvloed zal zijn, is nog even afwachten en kan de organisatie nu al beloven dat zij hier een speciaal bericht hierover zal publiceren.

 

In ieder geval kan men weer genieten van de heerlijke hapjes van Caspar Burgi die nog steeds bekend is van TV (Born2Cook, Food&Fit) en de supersounds van de toppers Erick E, Lucien Foort, Baggi Begovic, Tom de Neef, Dani-L, Peddo en Mama’s Funky Flow. Voor het luttele bedrag van 14 euro kun je helemaal los gaan op zaterdag 16 juni in de Monza non Solo te Utrecht. derland.  Twisted Dance & Fashion in de Monza non Solo. r d