Tzorg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Australielaan 13 , 3526 AB Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Tzorg

Tzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie actief in 310 gemeenten in Nederland. Tzorg biedt als specialist maatwerkondersteuning binnen de Wmo aan met name de doelgroep ouderen. Met thuisondersteuning helpt Tzorg mensen zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te wonen. Zorg voor de cliënt staan daarbij voorop. Waar veel thuiszorgorganisaties kampen met wachtlijsten biedt Tzorg gemeenten en cliënten snel hulp en continuïteit van zorg.

Daartoe bieden 9.000 betrokken en gemotiveerde Tzorg-medewerkers echt persoonlijke aandacht aan de cliënten. Cliënten krijgen altijd een vaste hulp die werkt volgens duidelijke werkafspraken en waarvoor de wensen van de cliënt voorop staan.

Tzorg investeert in medewerkers. Hun tevredenheid heeft zijn uitwerking op de cliënten. Tevredenheidsonderzoek heeft aangetoond dat de cliënten zeer tevreden zijn over Tzorg.

Tzorg, de zekerheid van aandacht thuis.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Tzorg/
Twitter: https://twitter.com/Tzorgthuiszorg

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Utrecht

Is Tzorg in Australielaan 13, Utrecht Utrecht 3526 AB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Geen Voorrijkosten diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Geen Voorrijkosten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3526 AB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827184]