De Beste Wensen! Van Ekeris Tweewielers Utrecht

De Beste Wensen! Van Ekeris Tweewielers Utrecht van Van Ekeris Tweewielers Utrecht

Door: Van Ekeris Tweewielers Utrecht  22-12-2007

Beste klanten en toekomstige klanten,

Het is winters, koud en overal zit iedereen gzellig rond de kerstboom. Ook bij van Ekeris vieren we een beetje kerst en houden we rekening met het winterseizoen. Speciaal daarom hebben we onze winkel verrijkt met een gezellig plekje helemaal in de sfeer van de winter. Voor onze klanten (ook toekomstige klanten) staat er dan ook een lekker glaasje gluhwein klaar bij onze vestiging aan de Marco Pololaan!

Tevens is het bijna nieuwjaar. Het oude eruit en het nieuwe erin! Het is nu een uitstekende tijd om uw fiets eens aan een nadere inspectie te onderwerpen. Is het nog wel de comfortabele betrouwbare fiets die u eens kocht? Is de verlichting wel in orde? Is alles wel veilig? Zijn de banden spekglad of beginnen ze te scheuren? Rammelt de fiets aan alle kanten? Vooral als u afhankelijk bent van uw fiets, zoals de meeste mensen in Utrecht, is wellicht een servicebeurt verstandig zodat u ook in het nieuwe jaar niet stil komt te staan.

Ook kan het zijn dat u in het nieuwe jaar ook wel eens toe bent aan een nieuwe mooie fiets of mag u van u werk (weer) deelnemen aan een fietsproject. Bij ons kunt u reeds de nieuwe collecties van Batavus en Gazelle bewonderen. Bijna alle 2008 fietsen staan in onze winkel, zelfs de mooie nieuwe actiefiets van Batavus: DE WEEKEND 2008!

Namens het personeel van Van Ekeris Tweewielers,

De Beste Wensen en graag tot ziens in het nieuwe jaar! We staan voor U klaar!


Contact Van Ekeris Tweewielers Utrecht

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share