Van Schagen Estate Planning & Familierecht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burg Reigerstraat 77 , 3581 KP Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Van Schagen Estate Planning & Familierecht

Van Schagen Estate Planning & Familierecht is bewust een kleinschalig kantoor. Betrokken en met aandacht voor u worden uw wensen vertaald in juridisch maatwerk.

Van Schagen Estate Planning & Familierecht houdt zich bezig met alle facetten van het familierecht, waaronder: het opmaken en wijzigen van testamenten, huwelijkse voorwaarden, levenstestamenten en akten van schenking, advisering over estate planning, het besparen van erfbelasting en inkomstenbelasting, advisering over en de afwikkeling van nalatenschappen, ook als partijadviseur
het verzorgen van de aangifte erf- en schenkbelasting, het opmaken van diversen akten in het kader van de afwikkeling van een nalatenschap, bemiddeling in nalatenschappen, het geven van een second-opinion.

Tot mijn cliënten reken ik zowel particulieren als ondernemers. Voor zover nodig kan ik deskundigen inschakelen uit mijn netwerk van advocaten, fiscalisten, accountants en notarissen van andere disciplines.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Legal Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van Schagen Estate Planning & Familierecht in Burg Reigerstraat 77, Utrecht Utrecht 3581 KP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3581 KP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816174]