inspirerend kookboek "Altijd Feest'

inspirerend kookboek "Altijd Feest' van Villa Pippi Feest- & Interieurconcepten

Door: Villa Pippi Feest- & Interieurconcepten  11-11-2008

Bij Uitgeverij Terra Lannoo is onlangs verschenen:

ALTIJD FEEST!
Ideeën en recepten voor onvergetelijke feesten

Een boek boordevol inspiratie voor originele (thema)feesten en bijzondere diners. Daarnaast worden er tips voor styling, wijnadviezen en veel bijzondere recepten gegeven.

Het rijkelijk geïllustreerde boek is bedoeld voor degenen, die hun feest tot een onvergetelijke, spraakmakende herinnering willen maken. Ooit wel eens buiten in de sneeuw een lam aan het spit gedaan,de magische kracht van koken met rozen ervaren of gegeten aan een tafel van mos? Aan de hand van zeven thema’s zijn evenzoveel feesten uitgewerkt, variërend van een rozendiner ter gelegenheid van een bruiloft tot een Goldfinger cocktailparty voor een jubileumfeest. Met bij elk thema ook aandacht voor de styling van de ruimte, de muziek, de kleding van niet alleen de gastheer of –vrouw maar ook van de gasten, en de presentatie van de gerechten. De feesten kunnen niet alleen geschikt zijn voor diverse gelegenheden, maar ze zijn ook goed te koppelen aan een bepaald seizoen, bijvoorbeeld hetzelfde Rozendiner in de zomer of een spectaculair midwinterfeest buiten.

Denise Harskamp is gastronoom/sommelier, ontwikkelt en organiseert al zo’n tien jaar bijzondere events zoals gala’s, bruiloften, themadiners en andere feestelijkheden, waarbij ze alles tot in de kleinste details verzorgt. Ze laat zich hierbij graag inspireren door herkenbare verhalen uit boeken of films.
Altijd feest!
Technische gegevens
Auteur : Denise Harskamp
Omvang : 152 blz.
Formaat : 198 x 270 mm
Afwerking : Gebonden
ISBN : 978 90 5897 799 1
Prijs : € 24,95


Contact Villa Pippi Feest- & Interieurconcepten

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share