window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":37,"ttGuid":"767234093A1B813B","agent":""} <meta name="ProgId" content="Word.Document" /> <meta name="Generator" content="Microsoft Word 12" /> <meta name="Originator" ..." />

Vixion BV introduceert OptiPack!

Vixion BV introduceert OptiPack! van Vixion

Door: Vixion  10-10-2008

Vixion BV -gevestigd in Utrecht- introduceert haar allereerste procesoptimaliserende standaard software product genaamd “OptiPack”, dat speciaal ontwikkeld is voor de financiële dienstverlening.

De huidige financiële crisis is dé reden voor Vixion BV om OptiPack vanaf nu groots op de kaart te zetten. OptiPack heeft namelijk al bewezen zeer efficiënt en kostenbesparend te werken binnen verschillende facetten van een zeer grote verzekeraar.

OptiPack is de benaming voor het volledige pakket dat Vixion BV aanbiedt bestaande uit OptiCalc (rekenengine), OptiBase (data base), OptiOffer (produceert automatisch offertes) en OptiManage (genereert alle managementrapportages).

Hét vernieuwende van OptiPack
Het vernieuwende aan OptiPack is dat het uitgaat van bestaande software en daarmee de onbegrijpelijke codetaal vervangt door normale begrijpelijke taal. Dit maakt OptiPack uitermate gebruiks- en onderhoudsvriendelijk waardoor ook de implementatie bij eindgebruikers van OptiPack, vlot verloopt.

Door de snelheid van de ontwikkelde reken-engine in combinatie met de “gebruikelijke” software die elke onderneming standaard in huis heeft, heeft OptiPack bijvoorbeeld al bewezen tot 4 keer sneller automatisch offertes te generen.

OptiPack optimaliseert berekeningen & informatiemanagement, verkort de “time to market” en zorgt voor snelle respons naar (potentiële) klanten. Kortom een besparing op tijd, geld & specialisme.

Over Vixion
Ondanks dat Vixion’s core business bij het leveren van maatwerksoftware ligt, geeft Vixion BV nu het startsein om haar markt te verbreden met het aanbieden van standaard softwareproducten. OptiPack is het eerste van een reeks innovatieve producten.

Vixion BV is een gezond, groeiend, ambitieus, betrokken en flexibel ICT-bedrijf dat zich focust op het verbeteren, automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen middels eigen ontwikkelde maatwerk software en professionele dienstverlening. Opgericht in 2006 door ir. Peter Disselkoen telt Vixion BV op dit moment een 20-tal medewerkers.

Haar Visie? Een toonaangevende leverancier zijn van maatwerk ICT oplossingen en verbeteringen, om zo uit te groeien tot de meest innovatieve onderneming in haar bedrijfstak.