Vooren BV Loodgieters en Installateurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mijdrechtstraat 26 , 3522 HX Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Vooren BV Loodgieters en Installateurs

Van de Vooren B.V. is al bijna 70 jaar een begrip in Utrecht!

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven, woningbouwvereningingen en VvE’s.

Als klant staat u bij ons centraal. En dat merkt u aan onze kwaliteit, vakmanschap en service. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Als landelijk erkende gas- en watertechnische installateur kunt u bij ons terecht voor alle loodgieterswerkzaamheden van het dak tot aan de kelder. Of het nu gaat om waterdichte dakbedekking, leidingwerk of de aanleg van sanitair.
Ook voor spoedreparaties bij lekkage of verstoppingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u snel.
Bij problemen als lekkage en verstopping kijken we verder: wat is de oorzaak van het probleem? Kan het zich opnieuw voordoen? Zo nodig geven we u een passend advies.

Als u dat wilt ontzorgen wij u totaal. Wij werken daarvoor samen met een netwerk van specialisten, zoals erkende bestratingsbedrijven, stucadoors en tegelzetters. Daardoor 1 aanspreekpunt en goede samenwerking.

Ons familiebedrijf bestaat uit tien medewerkers. Al onze loodgieters zijn ervaren vakmensen. Zij denken graag met u mee. Samen tot een oplossing komen en tevreden klanten: dat is ons doel.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vooren BV Loodgieters en Installateurs in Mijdrechtstraat 26, Utrecht Utrecht 3522 HX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3522 HX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826103]