Lezing "Hoe werkt de jaarrekening van een stamrecht BV"

Door: VRB Adviesgroep  30-03-2011
Trefwoorden: Ontslagvergoeding, Stamrecht Bv, BV oprichten

Op maandagavond 11 en donderdagavond 21 april 2011 organiseert VRB Belastingadviseurs op haar kantoor in Utrecht de lezing “Hoe werkt de jaarrekening van een stamrecht BV”. Middels deze jaarlijkse lezing informeert VRB Belastingadviseurs - onder andere haar cliënten -  over de werking van de jaarrekening en het verdere jaarwerk van hun stamrecht BV.


Utrecht, 30 maart 2011 - Jaarlijks worden er in Nederland enkele duizenden stamrecht BV’s opgericht. VRB Belastingadviseurs, marktleider in het oprichten en onderhouden van stamrecht BV’s, neemt van deze oprichtingen een groot gedeelte voor haar rekening.

Van Rijswijk, directeur van VRB Belastingadviseurs: “Bij VRB vinden wij het belangrijk dat eigenaren van een stamrecht BV weten waar zij met een stamrecht BV aan toe zijn. VRB biedt tijdens het oprichtingstraject van een stamrecht BV daarom de meeste dienstverlening aan van alle aanbieders in heel Nederland. Ook nadat een stamrecht BV door VRB is opgericht vinden wij het belangrijk dat mensen weten aan welke verplichtingen zij moeten voldoen, welke werkzaamheden zij zelf kunnen verrichten en welke werkzaamheden zij eventueel willen uitbesteden”.  

Jaarlijks organiseert VRB Belastingadviseurs daarom de lezing: “Hoe werkt de jaarrekening van een stamrecht BV”. Deze - in Nederland unieke - lezing wordt gegeven voor mensen met een stamrecht BV en informeert hen over de werking van de jaarrekening, de publicatieverplichting van een jaarrekening, de jaarrekening en de Belastingdienst, de stamrechtvoorziening in de jaarrekening en vele andere onderwerpen omtrent de jaarrekening van een stamrecht BV passeren de revue.

Trefwoorden: BV oprichten, Ontslagvergoeding, Stamrecht Bv