Seksshop en seksartikelen vanuit stamrecht BV

Seksshop en seksartikelen vanuit stamrecht BV van VRB Adviesgroep

Door: VRB Adviesgroep  08-06-2011
Trefwoorden: Reorganisatie, Gouden Handdruk, Ontslagvergoeding

Utrecht, 6 juni 2011 – Stamrecht BV’s door mensen worden veelvuldig opgericht om een ontslagvergoeding of gouden handdruk belastingvrij te ontvangen en beheren. Steeds meer mensen kiezen ervoor om - nadat hun stamrecht BV is opgericht – met behulp van deze stamrecht BV een eigen bedrijf op te starten. De ontslagvergoeding of gouden handdruk wordt vervolgens gebruikt als startkapitaal voor de start van eventuele bedrijfsactiviteiten.

De Kamer van Koophandel maakte onlangs melding dat een aantal ondernemers vanuit hun stamrecht BV een online seksshop waren gestart en waren begonnen met de verkoop van seksartikelen via het internet.

VRB Belastingadviseurs kan behulpzaam zijn bij het oprichten van een stamrecht BV of advies geven bij de start van een eigen (internet)bedrijf.

 

Voor meer informatie over het oprichten van een stamrecht BV of de start van een eigen bedrijf, kan men contact opnemen of via  een boek aanvragen of een lezing bijwonen over alle mogelijkheden die men heeft met een stamrecht BV.

Trefwoorden: BV oprichten, Gouden Handdruk, Ontslagvergoeding, Reorganisatie

Ander nieuws en updates van VRB Adviesgroep

19-09-2012

Belangenverstrengeling en ondoorzichtigheid in optreden FNV bij adviseren ontslagen werknemers

 Belangenverstrengeling en ondoorzichtigheid in optreden FNV bij adviseren ontslagen werknemers Utrecht: 4 september 2012 - Vakbond FNV is als vakbond


21-06-2011

De VRB Vastgoedtrip naar Spanje

Veel cliënten van VRB Belastingadviseurs hebben door VRB een stamrecht BV laten oprichten.