WeLL Design - Histor Paintcan finalist Dutch Design Award 2011

WeLL Design - Histor Paintcan finalist Dutch Design Award 2011 van WeLL Design

Door: WeLL Design  07-07-2011
Trefwoorden: Engineering, Innovatie, Groei

 

De finalisten van de Dutch Design Awards 2011 in de categorieën Communicatie, Product en Ruimtelijk zijn bekend.

 

Histor Paintcan is een van de drie finalisten in de categorie BEST CONSUMER PRODUCT !

Het is na de GIO Award 2010 en de Nederlands Verpakkingsaward "Gouden Noot" 2010 zou het de derde prijs voor de HISTOR Paintcan zijn!

 

Ook de finalisten voor de Rado Young Designer Award zijn geselecteerd. Op 22 oktober bepaalt de wie de winnaars per subcategorie (9 in totaal) worden. Daarnaast kiest de internationale jury de winnaar van de Rado Young Designer Award en de winnaar van de Golden Eye - de beste van de besten. De beste concepten van de toekomst (Future Concepts) krijgen een eervolle vermelding.

 

De winnaar van de Publieksprijs wordt bepaald door de stemmen van het Nederlandse publiek. Tot en met het einde van 2011 kan iedereen een uitbrengen op zijn/haar favoriete ontwerp.

Trefwoorden: Consumenten Producten Ontwerpen, Design Bureau, Design Studio, Engineering, Groei, industrial designer, Industrieel Design, Industrieel Ontwerpbureau, Industrieel Ontwerpen, industrieel productontwerp, Industriele Vormgeving, Innovatie, Innovatieadvies, integrale productontwikkeling, kunststof producten ontwerpen, Mathis Heller, nieuwe producten bedenken, ontwerp medische apparatuur, ontwerpbureau voor product design, Ontwerpers, product concept, Product Design, Product Development, product engineering, Product Innovatie, product innovaties, Product Ontwerp, Product Ontwerpburo, product vormgevers, Productontwerpers, Productontwikkeling,