WeLL Design MEDTECHPARTNER en ambassadeur Product Design

WeLL Design MEDTECHPARTNER en ambassadeur Product Design van Well Design

Door: Well Design  28-12-2007
Trefwoorden: Mkb, Medisch, Product Design

Utrecht, 27 december 2007

WeLL Design sluit zich aan bij MEDTECHPARTNERS

MEDTECHPARTNERS is een nationaal samenwerkingsverband van (academische) medische centra, onderzoeksinstellingen, technische universiteiten en bedrijven in de medische technologie. MEDTECHPARTNERS richt zich daarbij uitsluitend op de markt van medische apparatuur, instrumenten, hulpmiddelen en disposables voor de professionele gebruiker en de consument. Het gaat dus steeds om fysieke producten.
In deze branche bleek een grote behoefte aan versnelling van het proces vanaf innovatie naar marktintroductie en verkoop van medical devices. Met de samenwerking wordt beoogd om innovaties in de medische technologie sneller tot stand te brengen.
WeLL Design is een van de 25 participanten aan MEDTECHPARTNERS.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Luuk Evers (030 298 5815, [email protected]).
Zie ook www.medtechpartners.nl


WeLL Design ambassadeur Product Design

Op 18 december jl. hebben tijdens de Prachtnacht, georganiseerd door het CMKBU (Cultureel Midden- en Klein Bedrijf Utrecht), de 9 ambassadeurs in de Utrechtse creatieve industrie zich voorgesteld: Michael van Leeuwen (Architectuur), Marion Jacobse (Beeldend), Gerbrand van Melle (Media Design), Hans van Rijsbergen (Festivals), Sander Veenendaal (Grafisch), Xander van Ommen (Fotografie), Melanie Tangkau (Intercultureel), Manuel Segond von Banchet (Theater). Het programma CMKBU van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht is erop gericht om samenwerking te stimuleren tussen bedrijfsleven, onderwijs en het creatieve MKB.
Mathijs van Dijk, Managing Director van WeLL Design, was sinds de oprichting van het CMKBU ambassadeur Product Design.
In de publicatie 2jCMKBU, die tijdens de Prachtnacht is gepresenteerd, worden de resultaten van 2 jaar CMKBU belicht en de 9 ambassadeurs geïnterviewd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mathijs van Dijk
Zie ook www.cmkbu.nl

Trefwoorden: 2jcmkbu, Cmkbu, Medisch, Medtech, Mkb, Participanten, Product Design, Technische Universiteiten,