WeLL Design spreekt!

Door: Well Design  26-10-2007
Trefwoorden: Design, Trends, Bobike

WeLL Design spreekt tijdens Dutch Design Week, Consumententrends en U-Design

Utrecht, 26 oktober 2007

WeLL Design spreekt!

Vandaag om 14.00u. zal tijdens de Dutch Design Week door WeLL Design een aantal aansprekende WeLL-cases worden gepresenteerd in hal Strijp S in Eindhoven. Deze lezing is voor iedereen toegankelijk.
Zie ook: http://www.dutchdesignweek.nl/tp.php?p=6&sp=42

Komende maandag en dinsdag, 29 en 30 oktober, vindt het jaarlijkse Consumententrends congres plaats, waar o.a. Marian Salzman (toonaangevend trendwatcher uit New York), Serge de Gheldere (Climate Ambassador van Al Gore) en Adjiedj Bakas (directeur Dexter Communicatie) zullen spreken. Ook WeLL Design zal op 30 oktober een lezing geven met als thema: Van Trends Naar Succesvolle Producten, waarin hij een aantal succesverhalen (van WeLL Design maar ook daarbuiten) belicht en succesfactoren ontrafelt.
Zie ook: http://www.consumententrends.nl

Op woensdag 31 oktober is in het Dutch Design Center de 3e bijeenkomst van U-Design, het netwerk van ondernemers in de regio Utrecht.
WeLL Design zal hier als woordvoerder van het netwerk een betoog houden over de positionering van U-Design in de regio, en hoe de stad en regio Utrecht als kloppend designhart nog beter op de kaart kan worden gezet. Utrechtse klassiekers zoals het werk van Rietveld, Nijntje van Dick Bruna en het Bobike fietskinderzitje van WeLL Design, worden als inspirerende klassiekers aangehaald.
Zie ook: http://www.taskforceinnovatie.nl/Agenda/u-design+bijenkomst.htm

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mathijs van Dijk.
WeLL Design
T: +31 (0) 30 29 85 800 (general)
F: +31 (0) 30 69 12 168
E: Mathijs van Dijk

Trefwoorden: Adjiedj Bakas, Bobike, Consumententrends, Design, Nijntje, Trends, U-design,