WeLL op Horecava en in Restaurant van de Toekomst

WeLL op Horecava en in Restaurant van de Toekomst van Well Design

Door: Well Design  09-01-2008
Trefwoorden: Restaurant, Participanten, Horecava

Utrecht, 8 januari 2008

Bevyz introduceert innovatief drankensysteem van WeLL Design op de Horecava
Bevyz lanceert een zeer innovatief drankensysteem op de Europese markt tijdens de Horecava in Amsterdam van 7 t/m 10 januari. WeLL Design tekende voor de uitvinding van de portieverpakking en het bereidingssysteem, het design van de behuizing, het volledige technische ontwerp, engineering en prototyping tot productierijp maken van zowel apparaat als portieverpakking en de assistentie bij producent sourcing, tooling en productie-opstart.
Kern van het concept is dat met een zeer compact table-top apparaat een zeer brede range dranken kan worden verstrekt; zowel koude, gecarboniseerde als warme dranken. De gebruiker kiest zijn individuele drankje in de vorm van een portieverpakking, plaatst deze in het apparaat waarna het drankje volautomatisch wordt bereid. Daarnaast kan ook zonder portieverpakking gewoon koud, gecarboniseerd en heet water worden getapt. Het apparaat wordt aangesloten op de waterleiding, werkt met de bekende waterbottles of kan zelfs handmatig gevuld worden. Het concept is in eerste instantie bedoeld voor de out of home markt zoals kantoren, kleine bedrijven en service organisaties, kapsalons, hotels en restaurants.
Zie ook www.bevyz.com


WeLL Design participeert in Restaurant van de Toekomst
Restaurant van de Toekomst is een platform waar wetenschappelijk onderzoek en de praktijk van de foodservice bij elkaar komen. Wageningen Universiteit voert hier onderzoek uit naar onder meer smaakbeleving onder verschillende omstandigheden, gedrag bij verschillende restaurant lay-outs en de reactie van professionele gebruikers en consumenten op innovatieve gerechten of nieuwe technologie. Innovatieve bedrijven die actief zijn in de foodservice markt kunnen hier nieuwe gerechten of nieuwe technologie wetenschappelijk onderzoeken en (laten) testen. WeLL Design is participant van Restaurant van de Toekomst omdat WeLL de foodservice markt als focusgebied heeft en hierin sterk actief is. Restaurant van de Toekomst is daarom voor WeLL the place to be om samen te werken met innovatieve bedrijven en nieuw ontwikkelde apparaten, dispensers, etc. te kunnen testen in de praktijk.
Zie ook www.restaurantvandetoekomst.nl en kijk bij participanten.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mathijs van Dijk 

Trefwoorden: Bevyz, Horecava, Participanten, Restaurant,