WerkWijs Loopbaancoaching

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wilhelminapark 20 , 3581 ND Utrecht, Utrecht

E-mail

Over WerkWijs Loopbaancoaching

Welkom op mijn DTG-profiel!! Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Jacqueline Verheijen en ik begeleid mensen met vragen over werk en leven.

Wat is mijn belangrijkste drijfveer daarbij? Ik geloof erin dat ieder mens een talent heeft waarin hij of zij zich onderscheidt van anderen. Dat talent is vaak dichter bij huis dan we denken, maar is voor onszelf zo vanzelfsprekend dat we het vaak over het hoofd zien. Mensen om ons heen zeggen er weleens iets over: ‘Goh wat kan je dat goed’, en dan halen we onze schouders op. ‘Ach ja, dat is toch niet zo bijzonder’, denken we dan. Maar dat is het juist wèl. Daar ligt vaak onze kracht en huist het verlangen om ons daarin uit te drukken. Samen met jou ga ik op zoek naar datgene waarvoor je in de wieg gelegd ben.

Waarom? Omdat ik ervan overtuigd ben dat je het beste van jezelf geeft als je werk doet waarin je jouw talent en kwaliteiten optimaal kan inzetten. Dat is goed voor jou, voor de mensen om je heen en je draagt op die manier jouw beste steentje bij in een organisatie of eigen bedrijf.

Hoe? Door in een persoonlijke sfeer op onderzoek uit te gaan. Inmiddels beschik ik over een ruime schat aan methodes en technieken en we zoeken datgene wat aansluit bij jou, waar jij blij van wordt.

Heb je zin om te gaan schatgraven? Je bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie of thee van gedachten te komen wisselen. Neem contact met me op via 06 – 23 62 62 68 of [email protected] voor een kennismaking in Utrecht of Bilthoven. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is WerkWijs Loopbaancoaching in Wilhelminapark 20, Utrecht Utrecht 3581 ND uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3581 ND, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818458]