Wesselo & Partners

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pythagoraslaan 101 16h , 3584 BB Utrecht, Utrecht

E-mail

Over Wesselo & Partners

Wesselo & Partners is het executive search bureau voor toonaangevende functies in de publieke sector. Voor onze opdrachtgevers vinden wij kandidaten die in een complexe omgeving topprestaties kunnen leveren. Het gaat daarbij om bestuurders, directieleden, topmanagers en commissarissen/toezichthouders.

Wij zijn een specialist in executive search met meer dan 25 jaar ervaring. We zijn voor opdrachtgevers en kandidaten zowel adviseur als gesprekpartner. Wesselo & Partners kent niet alleen de markt door en door, maar kent ook als geen ander de context, vereisten en historie van het publieke domein.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wesselo & Partners in Pythagoraslaan 101 16h, Utrecht Utrecht 3584 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Management diensten in Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Utrecht Management per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Utrecht, 3584 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826963]