Annamaria van Gorsel senior consultant bij Sense Sourcing

Annamaria van Gorsel senior consultant bij Sense Sourcing van Wild Werk

Door: Wild Werk  17-02-2009
Trefwoorden: Dienstverlening

Annamaria van Gorsel senior consultant bij Sense Sourcing

Vanaf 1 februari j.l. is Annamaria van Gorsel in dienst bij Sense Sourcing Management BV. Van Gorsel is gespecialiseerd in het leiding geven aan Service en Vendor Management afdelingen in een ‘outsourced’ omgeving.

Van Gorsel (1968) is senior consultant bij Sense Sourcing en gaat zich richten de implementatie van sourcing overeenkomsten. Zij heeft ruime internationale en multidisciplinaire leidinggevende ervaring op het gebied van Informatie Technologie - binnen organisaties en ‘outsourced’ omgevingen - en in het aansturen van transitie en transformatieprojecten. Zij is in staat Service Management organisaties op te bouwen, beslissingen omtrent leveranciers te heroverwegen en outsourcing afspraken opnieuw onder de loep te nemen.

Van Gorsel was als Manager Beheer bij XS4ALL Internet verantwoordelijk voor het technisch beheer van alle IT diensten, het realiseren van een sourcing contract met een IT supplier en de daarop volgende transitie naar die IT supplier. In de periode 2006-2007 vervulde zij de rol van Head ICT Operations bij Triodos Bank. Zij zette een internationale ICT services organisatie op en managede alle IT diensten.

Voor die tijd werkte zij bij de Politie Regio Utrecht, waar zij als Chief Information Officer verantwoordelijk was voor alle ICT services. Zij heeft het initiatief genomen om, als Project Manager Outsourcing, deze dienstverlening te sourcen; zij heeft de besturingsorganisatie ingericht en de transitie begeleid.

Van Gorsel is altijd op zoek naar concrete en tastbare resultaten en creëert daarbij graag iets origineels met onconventionele oplossingen.

Over Sense Sourcing
Sense Sourcing is onafhankelijk en gespecialiseerd in het succesvol maken van waardeketens en sourcing relaties. Het bedrijf vertaalt de externe marktpropositie van ondernemingen naar onderliggende waardeketens en helpt klanten op basis hiervan in- en outsourcingstrategieën te ontwikkelen. Sense Sourcing levert interim- en programmamanagement en neemt verantwoordelijkheid voor zowel definitie, implementatie als executie. Klanten zijn vooraanstaande profit en non-profit organisaties. Sense Sourcing is geassocieerd met Boer & Croon.

Meer informatie en beeldmateriaal:
Sense Sourcing, Wim Vrijmoeth, [email protected], 079 331 9399
of
WILD werk, Jeanette de Wilde, [email protected], 030 290 0059

Trefwoorden: Dienstverlening