Arno Duijndam senior consultant bij Sense Sourcing

Arno Duijndam senior consultant bij Sense Sourcing van Wild Werk

Door: Wild Werk  08-07-2008

Duijndam (1968) heeft ruime ervaring op alle vlakken van outsourcing, zowel vanuit klanten- als leveranciersperspectief, internationaal en multidisciplinair. In zijn eerste opdracht voor Sense Sourcing zal hij de rol van Programma Manager op zich nemen bij de splitsing van een IT organisatie bij een grote speler in de Utilities markt. Tijdens deze splitsing worden direct de mogelijkheden voor insourcing en outsourcing onderzocht.

Duijndam was EMEA IT Director bij Genzyme Europe BV, een van ’s werelds grootste biotechnologiebedrijven. Onder zijn verantwoordelijkheid vielen alle IT services en het beheer van de relatie met de IT leveranciers van Genzyme in Europa. Ontwerp en implementatie van Service Level Agreements, implementatie van de outsourcing strategie en de realisatie van een Service en Vendor Management project vormden een vast onderdeel van zijn bezigheden.

Tot 2005 vervulde Duijndam de functie van Service Delivery Executive op het ABN AMRO account bij EDS International BV. Hij was verantwoordelijk voor het managen van de gehele IT dienstverlening voor ABN AMRO Wholesale en de totstandkoming van de Service Delivery organisatie. Daarnaast stuurde hij het Transition Program voor ABN AMRO werknemers die werden geoutsourced aan. Van 2002 tot 2003 heeft hij uit naam van EDS het project management over het outsourcingstraject van de Wholesale IT afdeling van ABN AMRO gevoerd. Inclusief het opstellen van het service contract tussen EDS en ABN AMRO, het definiëren van de services meetpunten en prijsstelling en het ontwerp voor de nieuwe organisatie.

Over Sense Sourcing
Sense Sourcing is onafhankelijk en gespecialiseerd in het succesvol maken van waardeketens en sourcing relaties. Het bedrijf vertaalt de externe marktpropositie van ondernemingen naar onderliggende waardeketens en helpt klanten op basis hiervan in- en outsourcingstrategieën te ontwikkelen. Sense Sourcing levert interim- en programmamanagement en neemt verantwoordelijkheid voor zowel definitie, implementatie als executie. Klanten zijn vooraanstaande profit en non-profit organisaties. Sense Sourcing is geassocieerd met Boer & Croon.

Meer informatie en beeldmateriaal:
Sense Sourcing, Wim Vrijmoeth, info@sensesourcing.nl, 079 331 9399
of
WILD werk, Jeanette de Wilde, jeanette@wildwerk.nl, 030 290 0059