Diplomat Excellence B pen met edelsteen

Diplomat Excellence B pen met edelsteen van Wild Werk

Door: Wild Werk  02-02-2009
Trefwoorden: Vulpen, Balpen, Rollerpen

Diplomat Excellence B pen met edelsteen
Granaat geeft eigenaar kracht en energie

Stadskanaal, 02-02-2009 - Pennenmerk Diplomat introduceert de Diplomat Excellence B Granaat. In de vergulde clip van deze luxe, representatieve pen bevindt zich een echte granaat. De pen is uitgevoerd in zwarte lak en verkrijgbaar als vulpen, balpen en rollerbal.

Het merk
Het Duitse merk Diplomat bestaat sinds 1922 en maakt sinds die tijd schrijfarmaturen in het luxe segment. Het merk staat bekend als solide, robuust en betrouwbaar, maar ook als stijlvol en waardevol. Kernelement is het gegeven dat schrijven de ultieme persoonlijke en onderscheidende vorm van uitdrukking en communicatie is. De schrijfwaren getuigen van vakmanschap en jarenlange ervaring in en met de productie van kwalitatief hoogstaande pennen.

Diplomat Excellence B Granaat serie
De Excellence B Granaat pennen verenigen handwerk en hoogstaande kwaliteit in unieke metalen schrijfwaren. De vulpennen, rollerpennen en balpennen zijn verkrijgbaar in zwarte lak en hebben een vergulde clip voorzien van een inktdruppelvormige opening met daarin een echte, bloedrode granaat. Door met edelsteen te werken voegt Diplomat extra – persoonlijke - waarde aan de pen toe: aan edelstenen worden immers krachten toegeschreven. De granaat geeft kracht en energie, doorzettings- en uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Kenmerkend voor een diplomaat en voor de eigenaar van de pen.

Prijs en beschikbaarheid
De Diplomat Excellence B Granaat serie is verkrijgbaar vanaf maart 2009.
Richtprijzen: Diplomat Excellence B vulpen € 150,-, rollerbal € 125,- en de balpen € 115,- inclusief BTW.

Over Pennenland
Pennenland is in 2000 opgericht door Bart Koster. In eerste instantie om via internet pennen te verkopen. Inmiddels is Pennenland officiële importeur van een aantal kwalitatief hoogstaande pennenmerken, waaronder Diplomat. Het bedrijf werkt samen met een geselecteerde groep wederverkopers in de kantoorvakhandel. http://www.pennenland.nl

Meer informatie en beeldmateriaal
Pennenland, Bart Koster, tel: 0599 648795, email: [email protected]
WILD werk, Jeanette de Wilde, tel: 030 2900059, email: [email protected]

Trefwoorden: Balpen, Pennenland, Rollerpen, Vulpen