Distributeur Signo breidt portfolio uit

Door: Wild Werk  20-01-2009
Trefwoorden: Distributeur, Signo

Distributeur Signo breidt portfolio uit
Woxter, Revo en Onnto nu ook op Nederlandse markt

Deventer, 20 januari 2009 – Sinds 1 januari 2009 heeft Signo Distribution haar assortiment uitgebreid met een aantal nieuwe merken, te weten Woxter, Revo en Onnto. Distributeur Signo is gespecialiseerd in opslag- en multimediaproducten en was al distributeur van onder andere Data Robotics, DViCo TViX en Netgear. Deze verbreding van het portfolio bevestigt Signo’s sterke positie in dit segment.


Signo Distribution Holland B.V. is in 2002 opgericht door Jan-Hein en Maarten Streppel. Beide broers wilden met hun bedrijf pionieren in de nichemarkt van multimedia en storage. Deze markt is inmiddels volwassen en Signo heeft op dit terrein naam gemaakt. Door het assortiment nu uit te breiden met drie toonaangevende merken, versterkt Signo haar leidende positie in dit segment.

Sinds 1 januari 2009 mag Signo Distribution Holland B.V. zich ook distributeur noemen van de merken Woxter, Revo en Onnto. Signo is voor alle drie de merken voorraadhouder en zorgt voor verspreiding van de producten onder haar retail- en B2B-kanaal in Nederland, België en Duitsland.

Woxter is fabrikant van videogerelateerde producten. Met Woxter introduceert Signo een entry-level merk op het gebied van mediaspelers en video-recording. De producten van Woxter kenmerken zich door de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, eenvoudige bediening en compatibiliteit met zowel kabel- als digitale televisie. De Woxter mediaspelers met streaming functionaliteit bieden een alternatief voor mediacenter PC’s. De mediastreamer overbrugt namelijk de afstand tussen computer en televisie en zorgt ervoor dat de consument zijn gedownloade content direct op (HD)televisie kan afspelen, zonder kwaliteit te verliezen. Daarnaast kan de content van de centrale PC of Network Attached Storage (NAS) in alle kamers bekeken worden. Woxter: http://mywoxter.nl.

Revo maakt webradio’s. De Revo-producten kenmerken zich door een stijlvol, modern design, Apple compatibiliteit en de nieuwste technieken op het gebied van web- en Digital Audio Broadcasting (DAB)-radio. Revo heeft zowel de iF Product-design-award 2008 als 2009 in de wacht gesleept. Revo: http://myrevo.nl.

Onnto is producent van Digital Attached Storage (DAS)-opslagapparatuur. Onnto producten worden zakelijk toegepast en zijn dankzij de grote hoeveelheid aansluitingen - waaronder FireWire400, FireWire800, eSata en USB - zowel inzetbaar voor Apple en Linux als voor Windows systemen. Onnto biedt daarnaast een uitgebreide productrange aan encrypted harddrives. Onnto: http://www.onnto.com.

Over Signo
Signo Distribution Holland B.V, is opgericht in 2002 als distributeur voor opslag- en multimediaproducten. Het hoofdkantoor van Signo bevindt zich in Deventer, daarnaast heeft Signo vestigingen in Duitsland en Polen. In de Benelux is Signo marktleider op het gebied van multimedia distributie. De voornaamste merken die door Signo gevoerd worden: Data Robotics, DViCo TViX, Netgear, Onnto, Revo en Woxter. Meer informatie: http://www.signodistri.eu .

Voor de redactie (niet voor publicatie):
Signo Distribution Holland B.V.: Maarten Streppel, telefoon: 0570 609619, e-mail: [email protected]
of
WILD werk: Jeanette de Wilde, telefoon 030 2900059, e-mail: [email protected]

Trefwoorden: Distributeur, Signo