Huib Doyer associeert zich met Sense Sourcing

Huib Doyer associeert zich met Sense Sourcing van Wild Werk

Door: Wild Werk  31-03-2009

Huib Doyer associeert zich met Sense Sourcing

Vanaf 1 april a.s. associeert Huib Doyer zich met Sense Sourcing. Doyer was Managing Director van Balanced Management. Sense Sourcing en Balanced Management zijn overeengekomen om de activiteiten van Balanced Management onder te brengen bij Sense Sourcing.

Doyer (1952) gaat zich richten op het verder ontwikkelen van de propositie van Sense Sourcing in de Gezondheidszorg en zal zich als lid van het management concentreren op business development. Daarnaast zet hij zijn expertise in om organisaties te ondersteunen bij de definitie en optimalisatie van hun waardeketen en eventueel daaruit volgende insourcing en outsourcing trajecten. Doyer: “In Sense Sourcing vind ik een groep gelijkgestemde mensen die sourcing zien als middel om hun bedrijfsvoering te optimaliseren en samen met de kennis en kunde van Boer & Croon beschikken over een unieke positie op de Nederlands markt.”

Doyer was Managing Director van Balanced Management, een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van organisaties bij het plannen en implementeren van veranderingsprocessen. De nadruk ligt hierbij op: sourcing, shared service centers, reorganisaties, verbeteren van bedrijfsprocessen met behulp van (informatie)technologie en fusies/integraties. In deze rol heeft hij onder andere de turn-around van een zorgconcern gerealiseerd, de optimalisatie van een elektriciteitsproductiebedrijf gecoördineerd, een shared service centrum ingevoerd bij een grote verzekeringsmaatschappij en richting gegeven aan de uitvoering van de “post merger integration” van waterleidingbedrijven.

Voordat Doyer in 1996 Balanced Management oprichtte, was hij algemeen directeur van debis IT Services Benelux (nu onderdeel van T-Systems), adjunct directeur bij Volmac Nederland (nu Capgemini) en manager bij DSM en IBM.

Over Sense Sourcing
Sense Sourcing is onafhankelijk en gespecialiseerd in het succesvol maken van waardeketens en sourcing relaties. Het bedrijf vertaalt de externe marktpropositie van ondernemingen naar onderliggende waardeketens en helpt klanten op basis hiervan in- en outsourcingstrategieën te ontwikkelen. Sense Sourcing levert interim- en programmamanagement en neemt verantwoordelijkheid voor zowel definitie, implementatie als executie. Klanten zijn vooraanstaande profit en non-profit organisaties. Sense Sourcing is onderdeel van Boer & Croon.

Meer informatie en beeldmateriaal:
Sense Sourcing, Wim Vrijmoeth, [email protected], 079 331 9399
of
WILD werk, Jeanette de Wilde, [email protected], 030 290 0059