Manpower kiest voor INCONTO

Door: Wild Werk  19-10-2006

Manpower is een full-service organisatie in de wereld van werk, voor grote en kleine, lokale, nationale en internationale ondernemingen. De dienstverlening omvat de werving van personeel op vaste, tijdelijke en contractbasis, assessment en selectie, training, outplacement, outsourcing en consulting. In Nederland heeft Manpower 150 kantoren en 900 medewerkers. Voor huur en onderhoud van elk van deze kantoren zijn contracten afgesloten.INCONTO Contract Management is een elektronische oplossing voor het beheren van contracten. De applicatie omvat naast centrale registratie van contracten ook bewaking, signalering en rapportage, waardoor de juiste gegevens op het juiste tijdstip op de juiste plaats en voor het juiste persoon beschikbaar zijn. Met deze applicatie kunnen contracten eenvoudig worden benut.Concreet houdt dit in:

* Elektronische opslag van contracten;

* Actueel inzicht in (delen van) contracten met alle rechten en verplichtingen;

* Tijdige signalering van beëindiging;

* Structureren, beheren en bewaken van het proces;

* Volledig inzicht in actuele contractstatus en -historie.

* Adequate databewaking;

* Real-time en up-to-date beschikbaar hebben van managementinformatie;

* Centraal beheer, decentraal gebruik;

* Volledig web-based applicatie.Manpower had de wens uitgesproken alle facilitaire contracten inzichtelijk en digitaal beschikbaar te krijgen om zodoende het beheer hiervan te kunnen verbeteren. Ook automatische waarschuwingen wanneer er rondom contracten acties genomen moeten worden bleken van essentieel belang. Zelfstandig beheer en onderhoud waren daarnaast belangrijke wensen. De INCONTO Contract Management oplossing voldoet aan al deze aspecten. Door de flexibiliteit van de applicatie kan Manpower het beheer naar eigen inzicht en wensen inrichten.Over INCONTO

INCONTO inkoopoplossingen bieden helderheid. Met INCONTO kunt u uw inkoopprocessen beter structureren en beheersen. U heeft direct inzicht in het gehele inkoopproces en ziet waar bijsturing wenselijk is. Zodat u uw inkoopprocessen efficiënter kunt inrichten, op korte termijn Quick Wins realiseert en structureel kosten bespaart. Daarnaast nodigen de applicaties door hun gebruiksvriendelijkheid uit tot gebruik. INCONTO inkoopoplossingen zijn ontwikkeld op basis van de jarenlange inkoopervaring van Emeritor inkoopconsultants. Het hoofdkantoor van INCONTO bevindt zich in Nieuwkoop.

Meer informatie: http://www.inconto.comOver Manpower

Manpower Inc. (NYSE: MAN) is wereldwijd leider op het gebied van personeelsdiensten, dankzij het ontwikkelen en leveren van diensten waarmee opdrachtgevers in de voortdurend veranderende wereld van werk een winnende koers kunnen volgen. Het bedrijf heeft een omzet van $16 miljard en verzorgt een breed dienstenpakket voor de gehele wereld van werk, inclusief de werving van personeel op vaste, tijdelijke of contractbasis, assessment en selectie, training, outplacement, outsourcing en consulting. Manpowers wereldwijde netwerk van 4.400 vestigingen in 72 landen en gebiedsdelen stelt het bedrijf in staat jaarlijks aan de wensen van 400.000 opdrachtgevers tegemoet te komen. Deze klantenkring omvat zowel kleine en middelgrote bedrijven in alle sectoren als ´s werelds grootste multinationals. De focus van Manpowers werk is gericht op het vergroten van de productiviteit door verbeterde kwaliteit, efficiëntie en kostenreductie, waardoor opdrachtgevers zich beter op hun kernactiviteiten kunnen richten. Manpower is sinds de jaren zestig ook gevestigd in Nederland en heeft hier 150 vestigingen met ruim 900 medewerkers. Manpower is actief onder vijf merknamen: Manpower, Manpower Professional, Right Management, Jefferson Wells en Elan. Voor meer informatie over Manpower kunt u terecht op www.manpower.nl.

Meer informatie:MANPOWER, Nicole van Eldik - de Bièvre, Marketing & Communications Manpower,

tel.+31 (0)20 - 660 2290 / 020-6602222

[email protected] ,INCONTO, Frans Dagelet, tel: 0172 – 525272, e-mail: [email protected]WILD werk, Jeanette de Wilde, tel: 030 – 2900059, e-mail: [email protected]