NEN tekent outsourcingscontract met KMC Solutions

NEN tekent outsourcingscontract met KMC Solutions van Wild Werk

Door: Wild Werk  03-11-2008
Trefwoorden: Ict-diensten

NEN tekent outsourcingscontract met KMC Solutions

Rotterdam, 3 november 2008 – Op 27 oktober 2008 heeft NEN, het centrum voor normalisatie in Nederland, een outsourcingscontract getekend met KMC Solutions te Rotterdam. Het betreft een driejarig contract ten behoeve van de “Generieke ICT Diensten” van NEN ter waarde van 2,5 miljoen euro.


Het outsourcingscontract heeft betrekking op de kantoorautomatisering van NEN; deze wordt ondergebracht bij KMC Solutions. Daarnaast krijgt KMC Solutions de verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsbewaking en het service management van de NEN bedrijfsapplicaties. Alle afspraken zijn vastgelegd in duidelijk omschreven Service Level Agreements.

NEN wil zich concentreren op zijn kernactiviteiten en verzekerd zijn van een integrale ICT-ondersteuning van zijn bedrijfsfuncties. Daarom kiest NEN bewust voor het uitbesteden van ICT bij een service gerichte partij als KMC Solutions.

Over KMC Solutions
KMC Solutions in Rotterdam is actief sinds 2004 en onderdeel van de KMC Group. Het bedrijf heeft een twintigtal medewerkers dat zich bezighoudt met advies, implementatie en beheer van ICT projecten. De dienstverlening omvat advisering met betrekking tot kantoorautomatisering maar ook het ontwerp, de implementatie, het projectmanagement, de nazorg en het onderhoud van complexe infrastructurele projecten. Op hoog niveau, gegarandeerd door gecertificeerde medewerkers en partnerships met marktleiders op het gebied van netwerksoftware. KMC Solutions is niet alleen Platinum Partner van Novell (Workgroup, Security en Identity Management en Linux), maar is ook Microsoft Gold Partner en Citrix Silver Partner.

Over NEN – Centrum van normalisatie in Nederland
Goede afspraken over producten, werkwijzen en diensten zijn belangrijk. Is veiligheid in het geding dan zijn ze zelf van levensbelang. NEN begeleidt het maken van nationale en internationale afspraken en publiceert deze. De afspraken worden vastgelegd in normen, convenanten en praktijkrichtlijnen. NEN ondersteunt al meer dan negentig jaar dit proces als onafhankelijk en betrouwbaar partner.
NEN is een organisatie met ruim € 28 miljoen omzet, circa 270 medewerkers en ruim 1400 normcommissies. Daarmee vormt NEN hét toonaangevende kennisnetwerk in de wereld van normen en regelgeving.

Meer informatie:
KMC Solutions B.V., Jeannette Custers, tel : +31 104466670, e-mail : [email protected]

Trefwoorden: Ict-diensten