Read Shop Stadskanaal start verkoop Diplomat en Visconti

Read Shop Stadskanaal start verkoop Diplomat en Visconti van Wild Werk

Door: Wild Werk  08-09-2008
Trefwoorden: Schrijfwaren, Visconti

STADSKANAAL, 8 september 2008 – De Read Shop in Stadskanaal is vanaf nu officieel dealer van Diplomat en Visconti pennen. Het overdekte winkelcentrum, de Oude markt Passage, is gedurende de afgelopen maanden grondig opgeknapt en de Read Shop heeft een nieuwe locatie betrokken. Deze nieuwe winkel levert samen met de twee nieuwe pennenmerken een mooi plaatje op.

Diplomat pennen bestaan sinds 1922 en worden in Duitsland gemaakt. Het merk geniet wereldwijd een grote naamsbekendheid omdat het kwaliteit en betrouwbaarheid combineert met een scherpe prijs. Het luxe Italiaanse merk Visconti produceert sinds 1988 handgemaakte schrijfwaren die vakmanschap uitstralen en kunstwerkjes op zich zijn. De Read Shop kan deze twee exclusieve merken vanaf vandaag aanbieden: de winkel is namelijk de 75ste Diplomat en de 50ste Visconti dealer in Nederland geworden.

Eigenaars van de Read Shop, de heer en mevrouw Addens zijn geweldig trots op het feit dat zij Diplomat en Visconti pennen gaan verkopen. “Het zijn de merken van de toekomst. Visconti is een aanvulling op het hogere en meer luxe segment en wij signaleren in Stadskanaal een groeiende behoefte aan dit soort producten. Het nieuwe Diplomat is een aanvulling op ons aanbod in het meest verkochte segment, tussen de € 25 en € 150. Waarbij de kwaliteit en de luxe uitstraling voor een scherpe prijs ons het meest aanspreken.”

Over Pennenland
Pennenland is in 2000 opgericht door Bart Koster. In eerste instantie om via internet pennen te verkopen. Inmiddels is Pennenland officiële importeur van een aantal kwalitatief hoogstaande pennenmerken, waaronder Diplomat en Visconti. Het bedrijf werkt samen met een geselecteerde groep wederverkopers in de kantoorvakhandel: http://www.pennenland.nl.

Meer informatie en beeldmateriaal
Pennenland, Bart Koster, tel: 0599 648795, email: bart@pennenland.nl
WILD werk, Jeanette de Wilde, tel: 030 2900059, email: jeanette@wildwerk.nl 

Trefwoorden: Schrijfwaren, Visconti