Revo introduceert PICO IR Internet radio

Revo introduceert PICO IR Internet radio van Wild Werk

Door: Wild Werk  27-05-2009
Trefwoorden: Signo

Revo introduceert de PICO IR Revo lanceert de PICO IR, een draagbare Internet radio. De PICO IR is de opvolger van de bekroonde PICO Wi-Fi. Deze Internet radio heeft een nieuw design, is spatwaterbestendig, heeft een langere batterijduur, is uitgebreid met een vaste LAN connector en is op het gebied van gebruikersgemak verbeterd.

De PICO IR
De PICO IR geeft toegang tot 11.000 radiostations op de hele wereld. Daarnaast ontvangt deze radio ook traditionele FM uitzendingen en draadloos ‘gestreamde’ muziek van de PC. Installeren is eenvoudig: de radio zoekt automatisch verbinding met een bestaand Wi-Fi netwerk en gebruikt breedbandconnectie om toegang te krijgen tot de nieuwste lijst van radiostations. De gebruiker kan vervolgens zelf, op basis van land of genre, een station kiezen en radio beluisteren. De PICO IR ondersteunt WEP, WPA en WPA2 encryptie. Verbinding met Internet kan ook gemaakt worden met de vaste – wired – LAN (RJ45) connector.

De PICO IR is voorzien van een Li-ion batterij, die de radio in alle standen gedurende ongeveer 12 uur laat spelen. Daarnaast werkt de radio sneller door gebruik te maken van Frontier Silicon en beschikt hij over Stereo RCA output.

Meer productinformatie in bijgaand spec sheet en op de website: http://www.revo.co.uk/digital-radio/revo-pico-ir.php . Beeldmateriaal: http://www.revo.co.uk/media/gallery-pico.php

Prijs en beschikbaarheid
De PICO IR is per direct beschikbaar, de adviesprijs bedraagt € 189,00 inclusief BTW.

Over Signo
Signo Distribution Holland B.V, is opgericht in 2002 als distributeur voor opslag- en multimediaproducten. Het hoofdkantoor van Signo bevindt zich in Deventer, daarnaast heeft Signo vestigingen in Duitsland en Polen. In de Benelux is Signo toonaangevend op het gebied van multimedia distributie. Merken die door Signo gevoerd worden: onder andere Data Robotics, DViCo TViX, Netgear, Onnto, Revo en Woxter. Meer informatie: http://www.signodistri.eu .

Informatie over Revo: http://myrevo.nl.

Voor de redactie (niet voor publicatie), meer informatie, testapparatuur:
Signo Distribution Holland B.V.: Maarten Streppel, telefoon: 0570 609619, e-mail: maarten@signodistri.eu
of
WILD werk: Jeanette de Wilde, telefoon 030 2900059, e-mail: jeanette@wildwerk.nl.

Trefwoorden: Signo