Signo introduceert de WOXTER i-Cube 750

Signo introduceert de WOXTER i-Cube 750 van Wild Werk

Door: Wild Werk  20-07-2009
Trefwoorden: Signo

Signo introduceert de WOXTER i-Cube 750
Full-HD mediaspeler voor een instapprijs

Deventer, 20 juli 2009 – Vanaf vandaag is de WOXTER i-Cube 750 in Nederland verkrijgbaar. Deze Full-HD netwerkmediaspeler is voorzien van de nieuwste technologieën, uitgebreide specificaties en een scherpe adviesprijs van € 149,- inclusief BTW.

Woxter i-cube 750
De Woxter i-cube 750 is gebaseerd op de nieuwste generatie Realtek chipset en kan uitgebreid worden met een 3,5” S-ata harde schijf voor opslag van muziek, foto’s en alle soorten formaten video, te weten 1080P AVI, H264 MKV, ISO, IFO, VOB en meer.

Naast mediaspeler van alle gangbare formaten video, foto en muziek, is de Woxter een volwaardige Internet radio. De gebruiker kan alle zenders opvragen en filteren op genre of land om vervolgens te programmeren in de voorkeurstoetsen op de afstandsbediening.

Om toegang te krijgen tot externe bronnen beschikt de Woxter over 2 USB-aansluitingen voor externe harddisks, een netwerkaansluiting en een kaartlezer voor geheugenkaartjes. Foto’s kunnen op deze manier direct, dat wil zeggen zonder tussenkomst van een PC, op de TV worden weergegeven of op de harde schijf worden opgeslagen.

Firmware vrijgegeven
Uniek is het feit dat de firmware van het apparaat wordt vrijgegeven. Hierdoor kunnen gebruikers functionaliteit toevoegen. Een van deze toevoegingen heeft geresulteerd in de mogelijkheid om een download account aan te maken. Dit was vooralsnog een functie die was voorbehouden aan de duurdere Networked Media Tanks. Ook de officieuze ondersteuning van BD Lite (Blu-Ray) is mede tot stand gekomen door een uitbreiding op de firmware door een ontwikkelaar.

Prijs en beschikbaarheid:
De Woxter i-cube 750 is per direct in Nederland verkrijgbaar. De adviesverkoopprijs bedraagt € 149 inclusief BTW.

Specificaties:
Realtek 1273 chipset
UPnP-Support / Samba-server
S-ata aansluiting met inbouwmogelijkheid
Internet radio met zenderselectie, genre-filter en favorieten
Kaartlezer voor o.a. SD, MMC en MS

Ondersteunde formaten:
MKV (H264), AVI, MPG, TS, VOB, DATA, MP4, WMV (Playback Windows Media Player 11)
Codecs:
MPEG 1/2/4, DiVX/XViD/H.264
Audio:
MP3, WMA/WAV/AAC/OGG/AC3/DTS
Foto:
JPG/BMP/PNG/GIF (dia-show met effecten)

Aansluitingen:
10/100 LAN, USB-Host, 2x USB-slave (2.0), HDMI, SCART, CVBS, Component, Stereo, Coax en optisch.

Over Signo
Signo Distribution Holland B.V, is opgericht in 2002 als distributeur voor opslag- en multimediaproducten. Het hoofdkantoor van Signo bevindt zich in Deventer, daarnaast heeft Signo vestigingen in Duitsland en Polen. In de Benelux is Signo toonaangevend op het gebied van multimedia distributie. Signo voert het van oorsprong Spaanse Woxter sinds 1 januari 2009 in de Benelux. In Spanje is Woxter toonaangevend in de markt van multimediaproducten. Dit succes wil Signo doorzetten in Noord-Europa.

Merken die door Signo gevoerd worden: onder andere Data Robotics, DViCo TViX, Netgear, Onnto, Revo en Woxter. Meer informatie: http://www.signodistri.eu.

Voor de redactie (niet voor publicatie)
Signo Distribution Holland B.V.: Maarten Streppel, telefoon: 0570 609619, e-mail: maarten@signodistri.eu
of
WILD werk: Jeanette de Wilde, telefoon 030 2900059, e-mail: jeanette@wildwerk.nl.

Trefwoorden: Signo