Visconti Ponte Vecchio Golf Challenge

Visconti Ponte Vecchio Golf Challenge van Wild Werk

Door: Wild Werk  21-04-2009
Trefwoorden: Vulpen, Visconti

VISCONTI PONTE VECCHIO GOLF CHALLENGE Limited Edition
Handtekening Rolf Muntz 

Visconti, producent van luxe schrijfwaren uit Florence, is ieder jaar sponsor van de PONTE VECCHIO GOLF. Tijdens dit evenement presenteren alle luxe Florentijnse merken zich en toont Visconti zijn schrijfarmaturen. Visconti’s merkwaarden, zoals exclusiviteit, luxe en passie komen overeen met die van het evenement. Om de relatie met de golfwereld te onderstrepen heeft Visconti een serie exclusieve vulpennen in gelimiteerde editie ontworpen en geproduceerd.

De eerste pen in deze serie is tijdens de Ponte Vecchio Golf Challenge in Florence geïntroduceerd. Deze pen is geïnspireerd op de golfsport en versierd met de swing van een golf pro. Om de gelimiteerde oplage nog exclusiever te maken heeft Visconti 16 golf champions gevraagd hun handtekening op 18 golfballen te zetten. De in totaal 288 vulpennen worden in combinatie met de getekende golfballen in een luxe geschenkdoos geleverd. Ook de Nederlandse golfspeler Rolf Muntz heeft 18 golfballen van zijn handtekening voorzien. Deze pennen zijn vanaf nu in Nederland verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 1.500,-.

Details:
Visconti Ponte Vecchio Golf:
Vermeil editie: gelimiteerde oplage van 18 pennen voor 16 golf kampioenen
18 kt goud editie: gelimiteerde oplage van 18 pennen in wit goud
Materiaal : groene kunsthars en goudpoeder
Vulsysteem: dubbel reservoir
Penpunt : 18kt goud 750
Artwork: uitgesneden filigrein
Versieringen : zilver 925 vermeil

Over Pennenland
Pennenland is in 2000 opgericht door Bart Koster. In eerste instantie om via internet pennen te verkopen. Inmiddels is Pennenland officiële importeur van een aantal kwalitatief hoogstaande pennenmerken, waaronder Visconti. Het bedrijf werkt samen met een geselecteerde groep wederverkopers in de kantoorvakhandel: http://www.pennenland.nl

Meer informatie en beeldmateriaal
Pennenland, Bart Koster, tel: 0599 648795, email: bart@pennenland.nl
WILD werk, Jeanette de Wilde, tel: 030 2900059, email: jeanette@wildwerk.nl

Trefwoorden: Visconti, Vulpen