VODW Marketing stapt over op Maconomy

Door: Wild Werk  30-08-2006

De 130 professionals van VODW Marketing zijn gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en neerzetten van vernieuwende marketingconcepten. Waarbij de klant en zijn succes centraal staan. VODW Marketing wil zijn consultants zo min mogelijk belasten met administratieve taken en heeft daarom besloten over te stappen op één geïntegreerd systeem, de Maconomy Consulting Solution. Deze oplossing integreert software voor financiële en projectadministratie, human resources, CRM en resource planning. Maconomy verzorgt de implementatie en het onderhoud en biedt support.

VODW gebruikt verschillende systemen voor het vastleggen van informatie over bijvoorbeeld de voortgang van projecten, urenregistratie en financiële rapportages. VODW sprak de wens uit al deze gegevens in één systeem te bundelen om ze zo efficiënt mogelijk te kunnen beheren, te koppelen en toegankelijk te maken. ”Door deze integratie van systemen kunnen we onze processen nog beter stroomlijnen en hoeft alle informatie slechts één keer ingevoerd te worden”, aldus Bregje Huesmann, VODW project manager, “Onze medewerkers gaan met minimale inspanningen informatie vastleggen zodat ze meer tijd hebben om te doen waar ze goed in zijn: marketing bedrijven.”

Om een gefundeerde keuze voor een software pakket te kunnen maken heeft VODW zich laten adviseren door PricewaterhouseCoopers. Maconomy heeft twee op de VODW situatie toegespitste demonstraties verzorgd: op het vlak van bedrijfsprocessen en financiën. Ook heeft VODW referentiebezoeken gebracht aan twee bedrijven die de Maconomy Consulting Solution gebruiken: Ogilvy en de Evangelische Omroep. In november 2006 is de gehele implementatie afgerond en zijn alle systemen en processen samengebracht in één Maconomy systeem. Hierna kan fase 2 opgestart worden: het koppelen van voor VODW werkende freelancers aan het systeem. De vaardigheden van deze freelancers kunnen in het softwarepakket toegevoegd worden, zodat tijdens de verkoopfase op specifieke skills van aangesloten freelancers gematched kan worden.

Over VODW Marketing
VODW Marketing is, met 130 professionals, het grootste in marketing gespecialiseerde adviesbureau in Nederland. Het bureau beschikt over zeer uiteenlopende expertises: sales, branding, distributie, klantcontactstrategie, klantwaardenmanagement, propositie ontwikkeling, sportmarketing, marketing intelligence en de marketing executives. Met inzet van deze expertises ondersteunt VODW Marketing haar opdrachtgevers continue bij het realiseren van concrete verbeteringen in hun marktprestaties: meer marktaandeel, meer omzet, meer winst. Kortom: resultaat zien! Meer informatie: http://www.vodw.com .

Over Maconomy
Maconomy is een wereldwijde leverancier van industriespecifieke business solutions voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening, met name consultancy- en communicatiebureaus. Maconomy business solutions zijn ontworpen om beheer en controle van projecten en processen binnen afdelingen en organisaties te verbeteren. Op open staandaarden gebaseerde Maconomy systemen geven real-time inzicht in de bedrijfsprocessen binnen een organisatie en verbeteren de controle op de bedrijfsvoering. Dit gebeurt met behulp van Maconomy’s innovatieve technologie en de kennis van de cruciale behoeftes van bedrijven en organisaties die op projectbasis mensen en diensten leveren. Maconomy heeft wereldwijd meer dan 86.000 gebruikers, waaronder Avnet Enterprise Solutions, Deloitte, Edelman, Philips Design, Pricewaterhouse Coopers, KPMG en Publicis Groupe. Maconomy A/S is opgericht in 1986 en het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen. Meer informatie: http://www.maconomy.nl .