WIN groeit uit zijn jas

WIN groeit uit zijn jas van Win Project Assistants

Door: Win Project Assistants  02-06-2008
Trefwoorden: Project Ondersteuning, Project Support, Detachering Project Assistants

WIN Project Assistants verhuist van Laren naar Utrecht (Papendorp). Kantorenvilla Groenewoud biedt de oplossing voor de constante groei van het succesvolle bedrijf. Daarnaast past de omgeving van de hoogwaardige kantorenwijk Papendorp uitstekend bij het werkterrein van WIN. Capgemini, Atos Origin, Grontmij en KPN vestigden zich hier al eerder. WIN Project Assistants heette tot voorkort ZIN Project Assistants.

WIN Project Assistants is in korte tijd uitgegroeid tot een succesvolle en stabiel groeiende speler op het gebied van project support. Door de centrale ligging (veruit de meest centraal gelegen bedrijfslocatie van Nederland), de zichtlocatie, de goede bereikbaarheid, de hoogwaardige uitstraling en de parkachtige inrichting voldeed Utrecht Papendorp aan alle vestigingseisen. De Prins Clausbrug verbindt het kantorenpark met de woonwijken en meubelboulevard aan de oostkant van het Amsterdam-Rijnkanaal. WIN zal haar karakteristieke oranje gekleurde interieur toevoegen aan Groenewoud en is een waardevolle aanvulling op de overige gevestigde bedrijven.

Andere jas, andere naam
Niet alleen de locatie verandert. ZIN Project Assistants heet nu WIN Project Assistants. De naam van de site blijft echter wel www.projectassistants.nl.

WINners
WIN Project Assistants zijn professionals op het gebied van project support. Zij fungeren als rechterhand van een projectmanager en/of vormen de spil van uw project office. Tevens kunnen zij een bijdrage leveren aan het opzetten van een project office. Zij zijn goed opgeleid, capabel en doortastend en hebben de benodigde ervaring en kwalificaties (bijv. Prince 2, IPMA, MS Project). Maar bovenal zijn zij gedreven om uw Project Team te laten excelleren. WIN Project Assistants werkt o.a. voor ING, ABN Amro, BT Global Professional Services, Ministerie Buitenlandse Zaken, Politie en Fortis Vastgoed.

WIN stelt Project Assistants uit haar vaste interim-team beschikbaar voor het project, op detacheringbasis. Zij kunnen voor een lange of korte periode ingezet worden. Zij hebben ervaring op projecten met allerlei thema's: IT, Change, HR, Finance, Legal, Infrastructuur etc.

Team
WIN heeft haar team van Project Assistants zorgvuldig opgebouwd. WIN Project Assistants zijn in vaste dienst bij WIN en gaan een lange termijn carrièrepad aan bij WIN. Zij kiezen voor een ondersteunende rol binnen het projectteam, omdat ze dienstverlenend ingesteld zijn en/of om veel over project organisaties te kunnen leren.

WIN draagt zorg voor de benodigde begeleiding van de Project Assistant binnen de organisatie. De WIN Project Assistant wordt aangestuurd door een fieldmanager, die tevens het vaste aanspreekpunt is inzake het functioneren van de Project Assistant op het project. Verder zorgt WIN voor coaching en relevante project management trainingen van haar Project Assistants. Ook staat alle kennis en ervaring op het gebied projectsupport ter beschikking van de Project Assistant en het gehele projectteam. Project Assistants zijn gewend om door het hele land ingezet te worden en beschikken over een lease-auto.

Voordelen
Enkele voordelen van deze werkwijze voor de opdrachtgever:
WIN kent haar Project Assistants goed, waardoor goede matching met project en opdracht mogelijk is. WIN kan vanuit het eigen team altijd snel en goed leveren, ook in tijden van arbeidskrapte. WIN Project Assistants zijn direct effectief, een inwerkperiode is niet of nauwelijks nodig. Project Assistants hebben hun focus op de support rol binnen het team, ze worden daardoor niet afgeleid door een andere agenda. WIN wil 'employer of choice' zijn voor haar Project Assistants en legt als werkgever de nadruk op persoonlijke ontwikkeling en project kennis. Hierdoor kan WIN de kwaliteit van haar dienstverlening en haar Project Assistants handhaven. Bij plaatsing op een project, behoudt WIN de verantwoordelijkheden van het werkgeverschap van de Project Assistant. Dit biedt de nodige flexibiliteit en neemt de opdrachtgever veel werk en risico's uit handen.

Utrecht, Papendorp
Het kantorenpark Papendorp is gelegen in de oksel van de A2 en de A12. Elk gebouw is goed waarneembaar vanaf de snelweg waardoor rijdend over de A2/A12 het perspectief steeds wisselt. Papendorp moet het ook hebben van een juiste selectie van ondernemingen en WIN Project Assistants kwam glansrijk door deze selectie heen. Papendorp richt zich vooral op ICT- en creatieve dienstverlening, kennisintensieve bedrijvigheid, zakelijke en financiële dienstverlening, medische en farmaceutische activiteiten en (semi-)publieke diensten.

Trefwoorden: Detachering Project Assistants, Project Assistants, Project Ondersteuning, Project Support,