2ndSense

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vendelier 57 C , 3905 PC Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over 2ndSense

Complexe projecten vragen om een heldere werkwijze. 2ndSense ondersteunt u bij het beter beheersen van projecten in de infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling. Door expliciet en gestructureerd te werken, met de inzet van Systems Engineering (SE). Onze adviseurs combineren gedegen kennis van de inhoud met een zorgvuldig ingericht proces. Dat resulteert in integrale plannen en doordachte producten die passen binnen uw context.

2ndSense brengt het project én uw mensen en organisatie verder. Doordat we voortdurend kennis delen en overdragen. Dat zorgt voor organisaties die zelf een project efficiënt en integraal kunnen inrichten met SE. Wat u dat oplevert? Meer waarde binnen uw huidige en toekomstige projecten en minder faalkosten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Veenendaal Utrecht

Is 2ndSense in Vendelier 57 C, Veenendaal Utrecht 3905 PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3905 PC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816983]