Amerongen Planken en Vloeren H van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuweweg 42 A , 3905 LN Veenendaal, Utrecht

E-mail - Geen ingevoerd

Over Amerongen Planken en Vloeren H van

H. v. Amerongen Planken vloeren is een bedrijf dat ontstaan is in 1995 welke van oorsprong massieve planken produceerde en legde daarmee de basis voor het huidige bedrijf, een allround parkethandel in het midden en hoge segment.

De vloer is de basis van het woongenot. Hout leeft is tijdloos en duurzaam wanneer het op de juiste wijze wordt verwerkt. De kwaliteit kan sterk verschillen en wordt vaak pas zichtbaar na jaren gebruik. Een natuurproduct als hout vraagt om het hoge kennisniveau van de specialist. Uw vloer wordt gelegd door parketteurs die het vak beheersen.
.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
Gesloten
Vr
-
Za
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Veenendaal Utrecht

Is Amerongen Planken en Vloeren H van in Nieuweweg 42 A, Veenendaal Utrecht 3905 LN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3905 LN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826582]