klussenier

klussenier van André van Mastrigt hodn Klussenier

Door: André van Mastrigt hodn Klussenier  05-12-2012
Trefwoorden: Renovatie, Badkamer, Keuken

Vertrouwd Verbouwen’. Met deze lijfspreuk wordt aangegeven dat u uw opdracht met een gerust hart aan André van Mastrigt kunt toevertrouwen. Ik beheers het brede scala van klussen tot aannemerswerkzaamheden.

Mijn veelzijdigheid heb ik mede te danken aan de verschillende klussen en verbouwingen die ik jarenlang naast mijn werk deed bij familie en vrienden. Ook blijf ik graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de bouwbranche. Zo ben ik deze wintermaanden bezig om mijn kennis en vakmanschap uit te breiden door het volgen van trainingen bij Velux (dakramen), Mawipex (EPDM dakbedekking), Remeha (verwarmingsketels), Solatube (daglichtsystemen), en Isover (Isolatiesystemen). Al deze fabrikanten hebben innovatieve systemen die er voor kunnen zorgen dat u investeert in moderne techniek en materialen zodat uw uitbouw jarenlang mee kan.

Mijn specialiteiten bestaan uit timmerwerk, badkamers en toiletten, keukens en het op maat maken van uitbreidingen aan uw woning, of dit nu een schuur, carport, grotere keuken, woonkamer of extra slaapkamer is, ik vind het vooral leuk om voor u te doen.

Heeft u een verbouwing gepland staan maar twijfelt u of uw wensen uitvoerbaar zijn? Ik denk graag met u mee en loop de mogelijkheden graag met u door. Als Klussenier heb ik de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. Ook kan ik u meenemen naar de toonzalen van de leveranciers zodat u ideeën op kunt doen voor uw eigen verbouwing. Voor grotere klussen beschik ik over contacten met een aantal vakmannen waarmee ik samen de grotere uitbreidingen tot een goed einde kan brengen.

Alle klanten ontvangen een vrijblijvende offerte en u betaalt geen voorrijkosten. Ik werk netjes en ben klantgericht. U ontvangt op door mij geleverde werkzaamheden 12 maanden garantie. Daarnaast ben ik aangesloten bij branchevereniging Vlok, welke beschikt over een onafhankelijke Geschillencommissie. Vanaf 1-1-2013 ben ik ook te zien op de website van de Klussenier.

Trefwoorden: Badkamer, EPDM Dakbedekking, Gezocht, Huis, Innovatie, Installeren, Keuken, Klus, Klusjesman, Klussenbedrijf, Klussenier, Klusser, Renovatie, Vakman, Velux, Verbouwen, Woning, Zolderkamer

Contact André van Mastrigt hodn Klussenier

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share