Beek Kolen en Olie BV G van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dynamostraat 28 , 3903 LK Veenendaal, Utrecht

E-mail

Over Beek Kolen en Olie BV G van

G. van Beek Kolen en Olie B.V. is een bedrijf dat bestaat sinds 1934. Ons doel is, om op een integere en klantvriendelijke wijze, onze producten te verkopen. Snelle levering tegen concurrerende prijzen is ons dagelijks streven.

Wij vervoeren onze producten met een modern wagenpark. Voor het vervoer van olie hebben wij twee tankauto’s voorzien van een tank met meerdere compartimenten zodat wij verschillende producten tegelijk kunnen vervoeren. Onze kolen vervoeren wij met een vrachtauto voorzien van een gesloten laadbak met laadklep, dit om onze producten onder alle weersomstandigheden droog te kunnen vervoeren. Voor ons smeermiddelenassortiment hebben wij een bestelbus ingericht, waaruit wij bij de klant aan de deur kunnen verkopen.
Ons kantoor en magazijn kunt u vinden aan de Dynamostraat 28 in Veenendaal. Daar kunt u ook terecht voor de verkoop van onze produkten

en

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/wvbeekkolenboer

Categorieën: Industrial Gas

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Beek Kolen en Olie BV G van in Dynamostraat 28, Veenendaal Utrecht 3903 LK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Veenendaal Utrecht beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Veenendaal Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Veenendaal Utrecht, 3903 LK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824859]