Bemet biedt klanten gevarieerd programma aan op TopSolid gebruikersdag 2011

Bemet biedt klanten gevarieerd programma aan op TopSolid gebruikersdag 2011 van Bemet International

Door: Bemet International  12-07-2011
Trefwoorden: Productieautomatisering, Productiviteitsverbetering, Productiebesturing

 Op donderdag 15 september 2011 organiseert Bemet International de jaarlijkse TopSolid gebruikersdag. TopSolid is een geïntegreerde CAD/CAM software-oplossing voor het ontwerpen (CAD) en maken/programmeren (CAM) van grote en/of complexe producten, matrijzen, stempels en gereedschappen.

De gebruikersdag vindt plaats bij Congrescentrum De Werelt in Lunteren op donderdag 15 september a.s. van 09.15 - 16.00 uur. Bemet biedt zijn klanten deze dag een gevarieerd programma aan.

Nieuwste versies TopSolid

De softwareleverancier voor de maakindustrie presenteert deze dag de nieuwste versies van de CAD/CAM softwareoplossing TopSolid. De versies TopSolid 2011 en de nieuwste versie TopSolid7 zullen hierbij ruim aan de orde komen.

De focus zal hierbij liggen op de toepassing van TopSolid in het dagelijke productieproces: wat kan met TopSolid’CAM. De Tips en Tricks zullen hierbij niet ontbreken.

Tot 30% hogere productiviteitswinst

Door het bezoeken van de gebruikersdag geeft Bemet zijn klanten een beter inzicht in de mogelijkheid om TopSolid efficiënter en effectiever binnen het bedrijf toe te passen. Zo kunnen gebruikers van TopSolid7 profiteren van een productiviteitswinst die naar schatting 30% hoger ligt ten opzichte van de traditionele CAD/CAM oplossingen, dankzij functionaliteiten zoals ‘partial loading’ en snelle ‘realistic rendering’.  

Marktplaats
Na het succes in 2010, is er ook dit jaar weer een markplaats met partners van Bemet. Op deze bedrijvenmarkt kunnen de deelnemers terecht bij relaties van Bemet International. Zo kunnen deelnemers kennismaken met onder meer Bemet Tooling Solutions, die maakbedrijven helpt met het verbeteren van hun concurrentiepositie door oplossingen op het gebied van gereedschapsbeheer, meetmiddelen- en protocollenbeheer, opspanmiddelenbeheer en postprocessors.

  

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het CAD/CAM pakket TopSolid en/of de TopSolid gebruikersdag?
Neem dan contact op met Bemet International via
of tel.nr. 0318-495858.

Trefwoorden: Productieautomatisering, Productiebesturing, Productievoorbereiding, Productiviteitsverbetering

Andere producten en diensten van Bemet International

Tot wel 75% tijdwinst met software-integratie van Bemet International thumbnail
27-06-2011

Tot wel 75% tijdwinst met software-integratie

Op de aanstaande TIV te Hardenberg, laat Bemet International, softwareleverancier voor de maakindustrie, bezoekers ervaren hoe voordelig het kan zijn


Bemet International toont uitgebreide productrange op METAVAK Hardenberg van Bemet International thumbnail
11-03-2011

Bemet International toont uitgebreide productrange op METAVAK Hardenberg

Bemet International toont uitgebreide productrange op METAVAK Hardenberg Bemet International, softwareleverancier voor de maakindustrie, laat op de METAVAK Hardenberg de


10-03-2011

Seminar voor Interieurbouwers "Uw werkvoorbereiding nu nog efficiënter"

Tijdbesparing, compleet automatiseringsproces, productiebesturing, effectiviteit, efficientie, snel, eenvoudig en gemakkelijk, totaalpakket, eenvoudig modelleren, volledige integratie tussen CAD en CAM, goede aansturing van CNC machines


50-75% tijdbesparing met TopSolid’Cam 2010 van Bemet International thumbnail
04-06-2010

50-75% tijdbesparing met TopSolid’Cam 2010

Bewerkingstijden met 50-75% terugbrengen, productkwaliteit verbeteren en gereedschapskosten verlagen met TopSolid'Cam 2010 van Bemet International in Veenendaal


Nico Onderwater 12,5 jaar in dienst bij Bemet International van Bemet International thumbnail
04-11-2009

Nico Onderwater 12,5 jaar in dienst bij Bemet International

Donderdag 1 oktober was Nico Onderwater 12,5 jaar in dienst bij Bemet International in Veenendaal. Tijdens een borrel met collega's werd op feestelijke wijze stilgestaan bij zijn jubileum. Directeur Anton van Zeijst blikte terug op de afgelopen 12,5 jaar, waarin Nico Onderwater zich heeft ontwikkeld tot afdelingshoofd van de afdeling CAD/CAM-engineering.


'Meer orders door slimme workshop' centraal thema op Bemet seminar van Bemet International thumbnail
19-10-2009

'Meer orders door slimme workshop' centraal thema op Bemet seminar

Voor maakbedrijven groeit het belang om 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar te zijn voor bestaande en nieuwe klanten. Een webshop is een goed middel voor continue bereikbaarheid. Tijdens het E-business seminar laat Bemet International uit Veenendaal het belang, de eenvoud en de voordelen van een geïntegreerde webshop zien. Dit seminar vindt plaats bij Bemet op 3 december van 15.00-19.00u.


Bemet International in Veenendaal verhuist naar groter pand van Bemet International thumbnail
17-07-2009

Bemet International in Veenendaal verhuist naar groter pand

Bemet International in Veenendaal is leverancier van standaardsoftware en deskundig advies voor bedrijven die producten maken. Bemet is de laatste jaren enorm gegroeid, waardoor het huidige pand te klein geworden is. Daarom verhuist Bemet naar een groter pand aan de overkant van de weg. Vanaf 1 augustus zal Bemet zijn klanten bedienen vanuit het nieuwe kantoorpand op Fokkerstraat 31 in Veenendaal.


Geavanceerde machinesimulatie met TopSolid'Cam van Bemet International thumbnail
02-06-2009

Geavanceerde machinesimulatie met TopSolid'Cam

Hoe is het mogelijk om een complex product te produceren zonder een goede en geïntegreerde simulatie? Volgens CAD/CAM-dealer Bemet International B.V. uit Veenendaal is dat ondenkbaar. Met de geavanceerde simulatie, die volledig is geïntegreerd in TopSolid'Cam, is de producent van TopSolid erin geslaagd om de machinesimulatie voor meer dan 98% overeen te laten komen met de werkelijkheid.


MEER onder één dak open dagen: Serieus evenement in de verspaningsmarkt van Bemet International thumbnail
30-03-2009

MEER onder één dak open dagen: Serieus evenement in de verspaningsmarkt

Vier dagen lang schitterde een grote Dakar Rally Truck voor het pand van Bemet International B.V. tijdens de MEER onder één dak open dagen. Met zijn grote omvang trok de truck veel aandacht. Zo konden bezoekers van deze open dagen op afstand al zien waar ze moesten zijn. De open dagen stonden dit jaar in het teken van het optimaliseren van het productieproces.


MEER onder één dak open dagen: ontmoetingsplaats voor verspaners - 17 - 20 maart 2009 in Veenendaal van Bemet International thumbnail
03-02-2009

MEER onder één dak open dagen: ontmoetingsplaats voor verspaners - 17 - 20 maart 2009 in Veenendaal

Voor de tweede keer op rij worden in Veenendaal de MEER onder één dak open dagen georganiseerd. Op deze open dagen kunnen verspaners terecht voor advies van specialisten van Adcos, Bemet International, Gelderblom, Gibas Numeriek, Mazak en STODT over het optimaliseren van hun productieproces. De MEER onder één dak open dagen vinden plaats van 17–20 maart 2009 bij Bemet International in Veenendaal.


MEER onder één dak open dagen: ontmoetingsplaats voor verspaners - 17 - 20 maart in Veenendaal van Bemet International thumbnail
03-02-2009

MEER onder één dak open dagen: ontmoetingsplaats voor verspaners - 17 - 20 maart in Veenendaal

Voor de tweede keer op rij worden in Veenendaal de MEER onder één dak open dagen georganiseerd. Op deze open dagen kunnen verspaners terecht voor advies van specialisten van Adcos, Bemet International, Gelderblom, Gibas Numeriek, Mazak en STODT over het optimaliseren van hun productieproces. De MEER onder één dak open dagen vinden plaats van 17–20 maart 2009 bij Bemet International in Veenendaal.


PowerMILL 9 central issue at Dutch Delcam user meeting 2008 van Bemet International thumbnail
29-12-2008

PowerMILL 9 central issue at Dutch Delcam user meeting 2008

The yearly Dutch Delcam user meeting was held at Bemet International B.V. in Veenendaal at the beginning of October, 2008. For PowerMILL users this user day was a day full of useful tips and valuable information about the new version as well as a good opportunity to share experiences with fellow companies.


ERP en CAD/CAM uitgelicht op TIV Gorinchem van Bemet International thumbnail
29-12-2008

ERP en CAD/CAM uitgelicht op TIV Gorinchem

De Technische Industriële Vakbeurs (TIV) in Gorinchem is voor productiebedrijven vaak een geschikt moment om zich te oriënteren op nieuwe machines en bijbehorende software. Dit jaar speelt de TIV zich af in de Evenementenhal Gorinchem van 20 tot 22 januari 2009. De bezoekers kunnen tijdens deze dagen een bezoek brengen aan de stand van Bemet International uit Veenendaal (stand 197) als ze op zoek zijn naar praktijkgerichte ERP en CAD/CAM software voor producerende bedrijven. Al


Positieve reacties op interactieve aanpak Plan-de-CAMpagne gebruikersdag van Bemet International thumbnail
24-11-2008

Positieve reacties op interactieve aanpak Plan-de-CAMpagne gebruikersdag

Op donderdag 13 november organiseert Bemet International uit Veenendaal de jaarlijkse Plan-de-CAMpagne gebruikersdag. Ruim 200 gebruikers van het ERP-pakket Plan-de-CAMpagne zijn van de partij bij het conferentiecentrum Nimac in Ede. Dit jaar staat de gebruikersdag geheel in het teken van Plan-de-CAMpagne efficiënt en effectief toepassen. Anders dan voorheen is nu gekozen voor een interactief programma. De deelnemers reageren enthousiast op deze nieuwe aanpak.